Δευτέρα, 17 Ιουν.
32oC Αθήνα

Εμανουέλ Μακρόν: «Μπράβο Παναθηναϊκέ!» – Βίντεο με τα συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη των πρασίνων

Εμανουέλ Μακρόν: «Μπράβο Παναθηναϊκέ!» – Βίντεο με τα συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη των πρασίνων

Η μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού, που σήκωσε το έβδομο ευρωπαϊκό τρόπαιο στον τελικό της Euroleague, έχει «τρελάνει» όλη τη χώρα και… όχι μόνο. Ακόμα και ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, που βρίσκεται στη Γερμανία έδωσε τα συγχαρητήρια του στην ελληνική ομάδα.

Ο Εμανουέλ Μακρόν το βράδυ της Κυριακής (26.5.2024) βρέθηκε σε ξενοδοχείο του Βερολίνου, όπου συνάντησε τυχαία οπαδούς του Παναθηναϊκού μετά τον μεγάλο τελικό της Euroleague. Εκεί σταμάτησε για να δώσει τα συγχαρητήριά του στον Παναθηναϊκό.

Στο βίντεο, οι φίλαθλοι βλέπουν τον Μακρόν και αρχίζουν να του φωνάζουν: «Κύριε Πρόεδρε, κερδίσαμε! Κερδίσαμε το πρωτάθλημα!», με τον Μακρόν να τους χαμογελά και να τους πλησιάζει λέγοντας «Μπράβο, συγχαρητήρια».

«Κερδίσαμε το πρωτάθλημα, κύριε πρόεδρε. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε το πρωτάθλημα» φώναζαν στον Γάλλο πρόεδρο οι φίλαθλοι, λέγοντάς του: «Πάρτε τηλέφωνο τον Ματίας Λεσόρ».

 

Ο Μακρόν τους χαιρέτησε δια χειραψίας δίνοντάς τα συγχαρητήριά τους και λέγοντας: «Είπα στους άνδρες ασφαλείας μου ότι είστε σίγουρα Παναθηναϊκοί».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις