Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Έμεινε… στην πρόκριση ο Ατρόμητος-Πήρε τον βαθμό ο Άρης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

 Χωρίς νικητή (0-0) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Άρη στο Περιστέρι. Κάκιστοι στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι, αλλά στο δεύτερο μέρος έχασαν μεγάλες ευκαιρίες. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Άρης, μετά την αποβολή του Φατί (78′)

Ο Άρης κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και είχε αρκετές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, αλλά βρήκε μπροστά του ένα πολύ καλό Ιτάνζ.

 
Απ’ την άλλη, οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν την καλή κυκλοφορία που έχουν την φετινή σεζόν (ειδικά στην έδρα τους) και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 43′ για τους δούμε να απειλούν για πρώτη φορά την εστία του Βελλίδη.
 
Αρκετές φάσεις προς τις δυο εστίες στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Περιστεριώτες να ανεβάζουν την απόδοση τους, αλλά να μην τα καταφέρνουν στην τελική προσπάθεια. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν έντεκα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, μετά την αποβολή του Φατί με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
 
Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη ο Γιώργος Δώνης έριξε στον αγώνα τον Αναστασάκο, κάνοντας ακόμα πιο επιθετικό το σχήμα της ομάδας του, αλλά η εστία του Βελλίδη δεν απειλήθηκε.

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Σφακιανάκης, Γιαννούλης (80’Αναστασάκος), Νάστος, Τάτος, Φυτανίδης, Επστάιν, Μπρίτο (46’ Δημούτσος), Μήτρογλου, Μπάλλας (64’ Πίτου)

Άρης: Βελλίδης, Νέτο, Παπαστεριανός (32’ Πρίττας), Μίτσελ, Κατίδης (77’ Καπετάνος), Φατί, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Γιαννιώτας (86′ Παπαζαχαρίας), Λαζαρίδης, Ούμπιντες

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε