Αθλητικά

Εμμανουήλ Καραλής: Χαμηλές «πτήσεις» στο πανελλήνιο πρωτάθλημα με καλύτερο άλμα στα 5,80 μέτρα

Τρεις προσπάθειες για να περάσει τα 5,66 μέτρα χρειάστηκε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν βρήκε ρυθμό στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου και είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 6 μέτρα, κατακτώντας την πρώτη θέση στο άλμα επί κοντώ, με κορυφαίο άλμα στα 5,80 μέτρα.

Ο χαμηλός ανταγωνισμός στον τελικό του άλματος επί κοντώ στο ελληνικό πρωτάθλημα, φαίνεται ότι επηρέασε τον Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος χρειάστηκε τρεις προσπάθειες για να περάσει τα 5,66 μέτρα, τα οποία και ήταν όμως αρκετά για να του χαρίσουν την πρώτη θέση.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης πέρασε στη συνέχεια και τα 5,80 μέτρα, ανεβάζοντας στη συνέχεια τον πήχη στα 6 μέτρα, χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει μία αξιοσημείωτη επίδοση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου του Βόλου.

Ο Καραλής έχει πάντως μπροστά του τα σημαντικά, με παγκόσμιο και ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα