Αθλητικά

Ένταση, διακοπή και… νίκη για την ΑΕΚ

“Ροντέο” έγινε το εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ με το Πέραμα για την Α2 αντρών στο μπάσκετ. Τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα υπήρξε διακοπή στο ματς, όταν ανεγκέφαλοι πέταξαν αντικείμενα στο παρκέ, με αποτέλεσμα να υπάρξει γενική σύρραξη στη συνέχεια.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ένταση στο ματς είχε ξεκινήσει από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Χαρακτηριστικό είναι πως οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν από το πρώτο ημίχρονο με έναν παίκτη λιγότερο η καθεμία, καθώς αποβλήθηκαν με ντισκαλιφιέ οι Μάρκο Μιλίσεβιτς από τους γηπεδούχους και Βαγγέλης Σκλάβος από τους φιλοξενούμενους.

Τα απρόοπτα δεν τελείωσαν εκεί. Μόλις τρία λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης και με το σκορ να έχει διαμορφωθεί στο 73-82 οπαδοί από την κερκίδα πέταξε αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα οι διαιτητές να τη διακόψουν.

Απειλήθηκε γενική σύρραξη μεταξύ παικτών, οπαδών και αστυνομίας, ενώ είχαμε επεισόδιο ανάμεσα στον προπονητή του Περάματος, Κώστα Σορώτο, και τον αρχηγό της ΑΕΚ, Φώτη Βασιλόπουλο.

Το ματς άρχισε μετά από σχεδόν 45 λεπτά, με την ΑΕΚ να νικά 93-84 και να κρατά ακέραιες τις ελπίδες της για επιστροφή στην Α1.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα