Αθλητικά

Επέστρεψε στην ΑΕΚ ο Δημητριάδης

Στο ρόλο του υπεύθυνου λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος επιστρέφει  στην ΑΕΚ ύστερα από οκτώ μήνες ο Βασίλης Δημητριάδης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε αποχωρήσει τον περασμένο Οκτώβριο, επί θητείας Θωμά Μαύρου στη διοίκηση της ΠΑΕ, και αφού πρώτα είχε συγκρουστεί έντονα με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο.

Ο Δημητριάδης αποτελεί επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη, όπως φυσικά και τα υπόλοιπα στελέχη του τμήματος. Ένας εξ αυτών, ως γνωστόν, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος θα λειτουργεί ως εκτελεστικός διευθυντής, αλλά και ο γιατρός Βαγγέλης Ασλανίδης και ο επιχειρηματίας Μάκης Αγγελόπουλος, στενοί συνεργάτες του “Τίγρη”. Αμφότεροι εξελέγησαν στις εκλογές της Ερασιτεχνικής την Κυριακή.

Εν τω μεταξύ, προπονητής τερματοφυλάκων θα παραμείνει ο Κώστας Καμπόλης.

“Δύναμη ο Μελισσανίδης”

Αποθέωση Μελισσανίδη στις εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (VIDEO)

Ψηφίζουν στην ΑΕΚ – “Έδειξαν” αποτέλεσμα, αποθέωσαν Νεστορίδη οι οπαδοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα