Αθλητικά

Επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ο Πίνο

Ο Χουάν Μανουέλ Πίνο που είχε τεθεί εκτός ομάδας από τον Φεβρουάριο, παίρνει μία ακόμη ευκαιρία από τον Μίτσελ και μένει να φανεί αν στα δύο εναπομείναντα ματς κυπέλλου του Ολυμπιακού, ο Ισπανός θα τον χρησιμοποιήσει.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν για πρώτη φορά μετά τη φιέστα τίτλου ενόψει της ρεβάνς των ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Πανθρακικό.

Η είδηση από την προπόνηση της Τετάρτης είναι η επιστροφή του Πίνο ο οποίος λόγω του δεύτερου πειθαρχικού του παραπτώματος τον Φεβρουάριο είχε τεθεί εκτός ομάδας.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού του δίνουν την τελευταία ευκαιρία και μένει να φανεί αν ο Μίτσελ θα τον χρησιμοποιήσει σε κάποιο από τα δύο τελευταία ματς της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, ο Ιμπαγάσα δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό δικέφαλο ενώ κανονικά ακολούθησαν το πρόγραμμα οι Αμπντούν και Φέισα.

Ολυμπιακός: Φιλικό με την Λίβερπουλ προς τιμήν του Τζέραρντ!

Οι Γάλλοι γράφουν για Ολυμπιακό και Οσπίνα

Τρελό…σενάριο – Οι Ιταλοί γράφουν για “τράμπα” Ανελκά με Τζεμπούρ

Μαρινάκης: Δεν θα μας χαλάσουν την εικόνα 100 “κοπρόσκυλα”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Μίμης Δομάζος: «Ο πατέρας μας θα είναι πάντα κοντά μας όσο ψηλά κι αν βρίσκεται» συγκινούν Ράνια και Ευαγγελία
«Με όλη μας την αγάπη, ευχαριστούμε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτου ομαδικής προτίμησης, που τον αγάπησε και τον θαύμασε», λένε η Ράνια και η Ευαγγελία Δομάζου-Μοσχολιού
Ο αείμνηστος «στρατηγός» του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μίμης Δομάζος