Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

“Επίθεση” Μίλισιτς σε Ίβκοβιτς: Ο Ντούντα είναι ψεύτης

Ο Σέρβος σέντερ κατηγόρησε ευθέως τον Ντούσαν Ίβκοβιτς για τη μη κλήση του στην Εθνική ομάδα τα τελευταία χρόνια ενώ τον χαρακτήρισε και ψεύτη.

Με συνέντευξη του στο περιοδικό story ο Ντάρκο Μίλισιτς χαρακτήρισε ψεύτη και εγωιστή τον Ντούσαν Ίβκοβιτς:

“Ήθελα να παίξω για την Εθνική ομάδα και είναι λάθος του Ντούντα που είπε πως δεν απάντησα στην κλήση του. Το δεύτερο λάθος είναι ότι γέρασε και άρχισε να αναπτύσσει το εγώ του. Οι δυο μας είχαμε διαφωνίες στο παρελθόν, αλλά μπορούμε να τις λύσουμε.

Είμαι από τη φύση μου νευρικός και θα μπορούσα να του πω οτιδήποτε, αλλά θα έκανα λάθος, επειδή ο κόσμος δεν ξέρει την πραγματική ιστορία. Από τότε που προσκλήθηκα από τον Ντούντα, είμαι διατεθειμένος να πω όλη την αλήθεια, αλλά δεν θελα όμως, επειδή τον σέβομαι ως γηραιότερο, παρά το ότι ψεύδεται σαν σκυλί.

Ήξερε που μπορούσε να με βρει, επειδή πάντα ήμουν διαθέσιμος για όλους, παρά το ότι κανείς από την ομοσπονδία δεν νοιάστηκε για μένα όταν είχα προβλήματα τραυματισμού. Κανείς δεν μπορεί να με καλέσει μια μέρα πριν και να μου πει: Έλα να παίξεις στην εθνική ομάδα, όπως συνέβη. Πως θα το πάρω εγώ όταν έχω γυναίκα και παιδιά; Δεν μπορεί να είναι κανείς ήρωας και πατριώτης όταν πληρώνεται για να είναι προπονητής, ενώ εμείς οι παίκτες παίζουμε χωρίς αμοιβή.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε