Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός: Να κλείσουν με νίκη το 2020 θέλουν οι «πράσινοι»

Βαλένθια - Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι απόψε (20:00, LIVE από το Newsit.gr, Novasports 2) για την 17η αγωνιστική της Euroleague και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να κλείσει το 2020 με τον καλύτερο τρόπο και να συνεχίσει να ελπίζει για την οκτάδα των Play Offs.

Μεγάλη ευκαιρία για να πάρει εκτός έδρας νίκη έχει απόψε ο Παναθηναϊκός, κόντρα στον ελλιπέστατο Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, και να ανεβάσει στο 6-10 το ρεκόρ του στη βαθμολογία της Euroleague.

Ο Γιώργος Βόβορας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και περιμένει να δει αντίδραση από τους παίκτες του μετά την ήττα από την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

Στον αντίποδα ο Ερυθρός Αστέρας μετά το καλό του ξεκίνημα έχει υποχωρήσει στο 5-11 μετρώντας μόνο μία νίκη στα επτά τελευταία ματς. Ο Σάσα Ομπράντοβιτς απομακρύνθηκε από τον πάγκο και επέστρεψε ο Ντέγιαν Ράντονιτς, που σήμερα μετράει τέσσερις σημαντικές απουσίες, καθώς εκτός μάχης είναι οι Λόιντ, Ενόκο, Χολ και Σιμόνοβιτς.

Διαιτητές θα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Σέφι Σέμες (Ισραήλ).

Όσον αφορά την παράδοση ο Παναθηναϊκός έχει την υπεροχή με 12 νίκες σε 17 αναμετρήσεις, αν και στο Βελιγράδι ο Ερυθρός Αστέρας έχει 5 νίκες και 4 ήττες κόντρα στους «πράσινους».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις