Αθλητικά

“Έσωσε” τον βαθμό η Παρί

Μετά το αποκλεισμό στο κύπελλο από την Μονπελιέ, η Παρί Σεν Ζερμέν στραβοπάτησε και στο πρωτάθλημα μένοντας στο 1-1 με την Γκινγκάμπ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Γιαταμπαρέ στο 84λ΄, ενώ η Πάρι κατάφερε τουλάχιστον να σώσει τον βαθμό με τον Άλεξ στο 87.

Γκινγκάμπ (4-4-2): Εντί Ασέμπ, Μάρτινς Περέιρα, Κερμπρά, Σορμπόν, Ντος Σάντος, Ατίκ (83′ Μποβί), Ματί, Ντιαλό, Ζιρές (79′ Ντεμπελέ), Αλιουί (89′ Σερντάν), Γιαταμπαρέ

Παρί Σεν Ζερμέν (4-3-3): Σιρίγκου, Φαν ντερ Βιλ, Άλεξ, Μαρκίνιος, Μάξουελ, Βεράτι, Μότα, Ματουιντί, Καβάνι, Ιμπραχίμοβιτς, Παστόρε (70′ Λούκας)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα