Αθλητικά

Εθνική Ελλάδας: Με χαμόγελα η τελευταία προπόνηση πριν τις Μπαχάμες

Η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση στο ΣΕΦ πριν από το φιλικό παιχνίδι με τις Μπαχάμες για το τουρνουά Ακρόπολις.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει απόψε (20:00, ΕΡΤ2) τις Μπαχάμες για το τουρνουά Ακρόπολις, στο περιθώριο της προετοιμασίας της για το προολυμπιακό τουρνουά στο ΣΕΦ, όπου η γαλανόλευκη θα κυνηγήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη προπονήθηκε για τελευταία φορά πριν τον φιλικό αγώνα μέσα σ’ ένα εξαιρετικό κλίμα.

 

Όλοι οι διεθνείς ήταν χαμογελαστοί κι ανυπόμονοι να ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια της γαλανόελυκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Χαποέλ Ιερουσαλήμ: «Υποστηρίζουμε σθεναρά τη διεξαγωγή του 3ου τελικού με τη Μακάμπι Tελ Αβιβ»
Στη Μέση Ανατολή ηχούν οι σειρήνες του πολέμου, με τη σύρραξη ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν να έχει προκαλεί παγκόσμια ανησυχία, αλλά η Χάποελ Ιερουσαλήμ θέλει να παίξει μπάσκετ
Στιγμιότυπο, από χτύπημα ρουκέτας σε σημείο του Τελ Αβίβ (ΦΩΤΟ REUTERS