Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Εθνική πόλο ανδρών: «Ανώδυνη» ήττα από το Μαυροβούνιο στο Προολυμπιακό της Ολλανδίας

Εθνική πόλο ανδρών: «Ανώδυνη» ήττα από το Μαυροβούνιο στο Προολυμπιακό της Ολλανδίας

Η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών γνώρισε την ήττα (8-4) από την αντίστοιχη του Μαυροβουνίου στο ντέρμπι πρωτιάς του 1ου ομίλου του Προολυμπιακού Τουρνουά, αλλά παραμένει σταθερά σε τροχιά πρόκρισης στο Τόκιο.

Ήττα χωρίς ιδιαίτερες συνέπειες γνώρισε η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών, στο ντέρμπι κορυφής του 1ου ομίλου του προ-ολυμπιακού τουρνουά, που διεξάγεται στο Ρότερνταμ. Το συγκρότημα του Θοδωρή Βλάχου πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση και ηττήθηκε 8-4 από το Μαυροβούνιο, αλλά αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να αποβεί σε καλό της ελληνικής ομάδας, καθώς στον 2ο όμιλο υπήρξε ανατροπή δεδομένων, μετά τη νίκη της Ρωσίας με 14-13 επί της πανίσχυρης Κροατίας (με σερί 5-0 στα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης).

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 1-1, 1-1, 1-2

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης 1, Καπότσης, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γκιουβέτσης, Βλαχόπουλος, Γαλανίδης

Μαυροβούνιο (Βλάντιμιρ Γκοΐκοβιτς): Λάζοβιτς, Μπργκούλιαν Ντρ. 2, Πέρκοβιτς, Πέτκοβιτς 2, Τσούτσκοβιτς, Πόπαντιτς, Βίντοβιτς, Ουκρόπινα 1, Βίντοβιτς 1, Σπάιτς 1, Μάτκοβιτς 1, Ράντοβιτς, Κάντιτς

Η εθνική αντιμετωπίζει αύριο (18/2, 15:30) τον Καναδά και με μία ισοπαλία τερματίζει δεύτερη στον όμιλο. Αυτό σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσει στον προημιτελικό της Παρασκευής (19/2) τον τρίτο του 2ου ομίλου, που θα ξεκαθαρίσει αύριο, και στον κρίσιμο ημιτελικό του Σαββάτου (20/2) πιθανότατα θα παίξει με τη Ρωσία. Θυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες που θα φτάσουν στον τελικό του τουρνουά παίρνουν και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το προσεχές καλοκαίρι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις