Αθλητικά

Εθνική Πόλο: Άσχημα νέα για Ζερδεβά πριν τον ημιτελικό με την Ιταλία

Ο Μάνος Ζερδεβάς δεν θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βουδαπέστης. Η απουσία του βασικού τερματοφύλακα αποτελεί πλήγμα για την Εθνική Πόλο, η οποία θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (1/7) την Ιταλία στα ημιτελικά.

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδας υποβλήθηκε σήμερα (30/6) σε μαγνητική τομογραφία στο αριστερό χέρι και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, διαγνώστηκε με ρήξη τένοντα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού χάνει, όχι μόνο τα δύο τελευταία ματς της ελληνικής ομάδας στη Βουδαπέστη, αλλά και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σπλιτ, που αρχίζει στα τέλη Αυγούστου.

Η εθνική θα αγωνιστεί στον αυριανό (1/7, 17:00) ημιτελικό με την Ιταλία με μοναδικό τερματοφύλακα τον Παναγιώτη Τζωρτζάτο, αφού δεν προβλέπεται δυνατότητα αντικατάστασης ενώ το ίδιο φυσικά θα συμβεί και την Κυριακή 3/7, στον τελικό ή τον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα