Δευτέρα, 6 Μαΐ
20oC Αθήνα

Euroleague – Ματσιούλις: Μου αρέσει το θλιμμένο πρόσωπο του Σπανούλη

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Γιόνας Ματσιούλις… εξαπολύει ακόμη μίσος για τον Ολυμπιακό. Επανήλθε με νέες δηλώσεις λέγοντας ότι στον τελικό της Ευρωλίγκας έπρεπε να έχει προκριθεί η ΤΣΣΚΑ και όχι οι “ερυθρόλευκοι” κι ότι του αρέσει να βλέπει θλιμμένο τον Σπανούλη…

Αφού διευκρίνισε περί της χειρονομίας του… “ποτέ δεν φοβήθηκα τον Ολυμπιακό, όσες φορές και αν τον αντιμετώπισα”, επανήλθε με δήλωσή του στο rsport.ru: “Ο τελικός αυτού του Final Four έπρεπε να είναι Ρεάλ-ΤΣΣΚΑ. Ειλικρινά, αυτή είναι η άποψη μου. Ήταν άδικη η νίκη του Ολυμπιακού, γιατί οι Ρώσοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ήταν πιο δυνατοί και μπορούσαν να ‘χουν νικήσει, μετά την επιστροφή των “ερυθρόλευκων”. Τέλος πάντων, δεν έγινε αυτό, παίξαμε με τον Ολυμπιακό και νικήσαμε. Είμαστε απερίγραπτα χαρούμενοι. Η Ρεάλ περίμενε για αυτό το τρόπαιο πολλά χρόνια. Αξίζαμε τη νίκη. Κάναμε όσα έπρεπε, μεταξύ των οποίων και να τακτοποιήσουμε τον Σπανούλη”.

Στη λιθουανική ιστοσελίδα krepsinis.lt… τέντωσε κι άλλο το σχοινί: “Μου αρέσει να βλέπω το θλιμμένο πρόσωπο του Σπανούλη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε