Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Φανατικός ΑΕΚτζής δώρισε φανέλες για το Μουσείο της Αγιάς Σοφιάς

Φανατικός ΑΕΚτζής δώρισε φανέλες για το Μουσείο της Αγιάς Σοφιάς

Μία σπουδαία δωρεά έκανε ο Μάνος Τζανακάκης στην ΑΕΚ. Ο φανατικός φίλος της ομάδας από το Ηράκλειο της Κρήτης αποφάσισε να δωρίσει την εκπληκτική συλλογή του από φανέλες της Ένωσης, στε να εκτεθούν στο υπό κατασκευή μουσείο του συλλόγου.

Ο Μάνος Τζανακάκης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου παρέδωσε στη γενική διευθύντρια, Αγγελική Αρκάδη, το πρώτος μέρος από τη σπάνια συλλογή του με φανέλες της Ένωσης απ’ όλες τις εποχές της ιστορίας της, αλλά και μετάλλια ιστορικών κατακτήσεων τίτλων.

Στη σχετική ανακοίνωση η ΠΑΕ αναφέρει:

«Η συνολική δωρεά του Μάνου Τζανακάκη θα φτάσει περίπου τις 40 συλλεκτικές φανέλες και αποτελεί την αρχή της συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΕΚ με σημαντικούς συλλέκτες-δωρητές για την ολοκλήρωση των εκθεμάτων, που θα αποτελέσουν ένα σημαντικό κομμάτι από το συνολικό περιεχόμενο του Μουσείου της Ιστορίας της ΑΕΚ, το οποίο θα στεγαστεί στον τελευταίο όροφο του κτιρίου που ολοκληρώνεται μπροστά από το νέο μας γήπεδο «OPAP ARENA», στο χώρο της παλιάς σκεπαστής.

Η κιτρινόμαυρη οικογένεια ευχαριστεί θερμά τον Μάνο Τζανακάκη για την πραγματικά σπουδαία προσφορά του στο Μουσείο της Ιστορίας της ΑΕΚ και για την έμπρακτη εκδήλωση αγνής αγάπης προς την αγαπημένη του ομάδα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις