Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Final-4: Θρυλική πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό! – “Εμπόδιο” για την 4η Euroleague η Ρεάλ

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

– Ο Ολυμπιακός έκανε και πάλι το… θαύμα του κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και πήρε την πρόκριση για τον τελικό της Euroleague (70-68)
– “Μίλησε” στα τελευταία λεπτά ο Σπανούλης, με “μεγάλα” καλάθια
– Η οικοδέσποινα Ρεάλ Μαδρίτης θα βρεθεί εμπόδιο στο δρόμο των Πειραιωτών την ερχόμενη Κυριακή (21.00) για την κατάκτηση της τέταρτης Euroleague
– “Κάηκε” το Λιμάνι από τους πανηγυρισμούς των οπαδών του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός προκαλεί “εφιάλτες” για μια ακόμη φορά σε Final 4! Με τον Βασίλη Σπανούλη να παίρνει το παιχνίδι πάνω του στο τελευταίο τρίλεπτο και επιστρέφοντας από το -9, οι “ερυθρόλευκοι” νίκησαν την ΤΣΣΚΑ (70-68) και την Κυριακή θα διεκδικήσουν το τέταρτο ευρωπαϊκό του.

Οι Ρώσοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν στην αντεπίθεση του Ολυμπιακού. Ο Σπανούλη ήταν άφαντος για 37 λεπτά (μόλις 2 πόντους με βολές), αλλά στο πιο κρίσιμο σημείο πήρε το… όπλο του, έφτασε τους 13 π. και έστειλε τους Πειραιώτες στον 3ο τους τελικό τα τελευταία 4 χρόνια

Για να γίνουν όλα αυτά, είχε προηγηθεί φοβερή εμφάνιση από Παπαπέτρου και Αγραβάνη, επιθετική βοήθεια από τον Πρίντεζη στο πρώτο ημίχρονο, καθαρό μυαλό από τον Σλούκα στα τελευταία λεπτά, αλλά και σπουδαίες κινήσεις του Σφαιρόπουλου, παράγοντες που στο τέλος “λύγισαν” τα χέρια των Ρώσων.

Ο κόσμος των Πειραιωτών δεν θα μπορούσε να μην “αγκαλιάσει” ακόμα μία μεγάλη επιτυχία της ομάδας του με εκατοντάδες φιλάθλους των “ερυθρολεύκων” να κατακλύζουν τους δρόμους του Πειραιά την επική πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει ξανά τη Ρεάλ σε ένα remake του τελικού του Λονδίνου (2013), αλλά και αυτού του 1995, όταν την αντιμετώπισε στη Σαραγόσα Οι Μαδριλένοι νίκησαν σχετικά εύκολα τη Φενέρ με 96-87 και δίνουν το παρών στον 3ο διαδοχικό τελικό (Κυριακή 21.00)!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε