Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Φιορεντίνα στο “Αρτέμιο Φράνκι” για την τέταρτη αγωνιστική της League Phase του Conference League (27.11.2025, 22:00, Newsit.gr). Οι «βιόλα» δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, καθώς βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις στη Serie A, χωρίς να έχουν κάνει νίκη.
Το γεγονός αυτό φαίνεται πως έχει επηρεάσει και το ρυθμό πώλησης των εισιτηρίων για το ματς της Φορεντίνα κόντρα στην ΑΕΚ, αν και οι «βιόλα» τα πηγαίνουν καλά στη διοργάνωση, έχοντας 2 νίκες τις 3 πρώτες αγωνιστικές.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, οι φίλοι της Φιορεντίνα έχουν εξασφαλίσει για το ματς με την ΑΕΚ μόλις 6.000 εισιτήρια και υπάρχει εκτίμηση ότι ο αριθμός αυτός μπορεί να φτάσει ως τα 10.000 εισιτήρια.
Μένει να φανεί αν τα κενά που θα υπάρξουν θα δώσουν τη δυνατότητα για επιπλέον εισιτήρια στους φίλους της Ένωσης που ετοιμάζουν μαζική απόβαση στη Φλωρεντία. Υπενθυμίζεται ότι, σε χρόνο ρεκόρ, οι φίλοι της ΑΕΚ εξάντλησαν τα εισιτήρια, που είχε στη διάθεσή της η ΠΑΕ.