Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Φοβερός Μουρίνιο: “Είχα ξεχάσει τι θα πει νίκη”

Φοβερός Μουρίνιο: “Είχα ξεχάσει τι θα πει νίκη”

Τις εντυπώσεις για μία ακόμη φορά έκλεψε ο Ζοσέ Μουρίνιο, με τις δηλώσεις του μετά τη νίκη της Τσέλσι επί της Μακάμπι στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η πρεμιέρα των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ήταν κομματάκι… περίεργη για τους Άγγλους. Τρεις ήττες και μόλις μία νίκη ο απολογισμός των εκπροσώπων της Premier League, με την παραπαίουσα στο πρωτάθλημα Τσέλσι να είναι η μόνη που ξεκινάει με το δεξί. Αντιθέτως, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ ηττήθηκαν, και μάλιστα με το ίδιο (2-1) σκορ…

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκλεψε για μία ακόμη φορά την παράσταση, με τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι. «Είχα ξεχάσει το συναίσθημα του να κερδίζεις, αφού είχαμε να νικήσουμε σε παιχνίδι τόσο καιρό. Είναι ωραίο συναίσθημα…» σχολίασε ο Πορτογάλος τεχνικός των «μπλε», που τοποθετήθηκε και επί των αποτελεσμάτων των αντιπάλων του στο αγγλικό πρωτάθλημα:

«Νομίζω ότι είναι άσχημο. Δεν με ικανοποιεί αυτό. Θέλω η Σίτι, η Άρσεναλ και η Γιουνάιτεντ να χάνουν στην Premier Lague και όχι στο Champions League» ανέφερε ο Μουρίνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε