Αθλητικά

Γαλλικό δημοσίευμα «μπλέκει» Μαρτίνς και Μπορντό με «ευθύνη» Ζόρζε Μέντες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Φωτιές» ανάβει γαλλικό δημοσίευμα που στέλνει τον Πέδρο Μαρτίνς στην Μπορντό, ως αποτέλεσμα της αλλαγής ιδιοκτησίας της ομάδας και της τοποθέτησης του Πορτογάλου ατζέντη, Ζόρζε Μέντες σε καίριο πόστο.

Στην εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Μπορντό είναι έτοιμο να προχωρήσει το επενδυτικό γκρουπ, FOSUN, από την Κίνα και οι αλλαγές στην γαλλική ομάδα προβλέπονται σαρωτικές σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως ο διάσημος Πορτογάλος ατζέντης, Ζόρζε Μέντες, θα τοποθετηθεί σε κομβική θέση στην ηγεσία του κλαμπ και πως ο εκλεκτός του για την θέση του προπονητή είναι ο Πέδρο Μαρτίνς του Ολυμπιακού! Το σενάριο αυτό πάντως δεν επιβαιβεώνεται μέχρι στιγμής από κάποια επίσημη πηγή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Πρόταση της CONMEBOL για Μουντιάλ 2030 με 64 ομάδες
Το Μουντιάλ του 2030 θα διεξαχθεί σε έξι χώρες, με την Ισπανία, την Πορτογαλία και το Μαρόκο να αποτελούν τους βασικούς διοργανωτές, ενώ η Αργεντινή, η Ουρουγουάη και η Παραγουάη θα φιλοξενήσουν από ένα παιχνίδi στους ομίλους
Ισπανία