Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Γενική συνέλευση μετόχων από τα ερτζιανά!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Απλά είναι τα πράγματα: Κουμάντο τώρα κάνει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Αν φέρει εκτός από τον Γκοβού και τον Μπορντόν χωρίς να διώξει κανέναν όλα θα κυλήσουν ομαλά στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Τα περιθώρια “αντιπολίτευσης” από τους λοιπούς πολυματοχικούς είναι περιορισμένα. Αν όμως πουλήσει τον Νίνη και τον Λέτο, δεν θα έχει που να σταθεί. Αυτή είναι η πραγματικότητα που διαμορφώνεται. Η τρίωρη παρέλαση των κ.κ. Βγενόπουλου, Βαρδινογιάννη, Πατέρα στη συχνότητα του NOVA Σπορ FM 94,6, αποκάλυψε τη διαφορά απόψεων ανάμεσα στους τρεις άντρες.
Εξαιρώντας τον κ. Πατέρα οι διαφορές ανάμεσα στους κ.κ Βγενόπουλο – Βαρδινογιάννη είναι οικονομικές. Ο πρώτος δίνει πολύ λιγότερα από όσα ζητεί ο δεύτερος. Επί του παρόντος η διαφορά μοιάζει αγεφύρωτη. Η κατάσταση επιδεινώνεται από τα γνωστά “παραφερνάλια” που λειτουργούν πέριξ των διαμορφωμένων στρατοπέδων και κάνουν την κατάσταση ακόμα χειρότερη.
Οι διαδοχικές “εμφανίσεις” των μετόχων στην ραδιοσυχνότητα δείχνουν ότι εκείνο που τους ενδιαφέρει στην παρούσα φάση περισσότερο και από την εξεύρεση λύσης είναι να ξεφορτωθούν τις όποιες ευθύνες τους και να τις φορτώσουν στις πλάτες των άλλων. Ωραίο σπορ για όσους δεν είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού και βρίσκουν την ευκαιρία να το διασκεδάσουν. Οδυνηρή κατάσταση για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και ειδικότερα για εκείνους που σπεύδουν να πάρουν μαχητικά τη θέση του ενός ή του άλλου.
Για την ομάδα του Παναθηναϊκού και τον προπονητή της Νίκο Νιόμπλια σημασία έχει η αγωνιστική ενίσχυση. Άσχετα με το ποιου η τσέπη “ματώνει” γι’ αυτό ήδη ήρθε ο Γκοβού κι όπως φαίνεται θα έρθει ο Μαρτσέλο Μποντόν. Αν όμως η τσέπη αυτού που τώρα “ματώνει” ανακουφιστεί από τις πωλήσεις πρωτοκλασσάτων ποδοσφαιριστών τότε η αντιπάθεια μεγάλης μερίδας των οπαδών στον Γιάννη Βαρδινογιάννη θα φουντώσει κι αν “υποδαυλιστεί” από τους υπόλοιπους ίσως πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε