Τετάρτη, 1 Μαΐ
21oC Αθήνα

Για “πόλεμο” εις βάρος του μίλησε ο Μαρινάκης – Τι υποστήριξε στην απολογία του

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Για “σκευωρία” και “μεθοδεύσεις” σε βάρος του έκανε λόγο σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, προσθέτοντας πως από τα στοιχεία της δικογραφίας ότι ουδεμία κατηγορία στοιχειοθετείται αφού δεν υπάρχουν απτά στοιχεία για καμία από αυτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μαρινάκης υποστήριξε πως γίνεται πόλεμος σε βάρος του ίδίου και του Ολυμπιακού, που εχει φτάσει στην κορύφωσή του με τη χρήση θεμιτών και κυρίως αθέμιτων μέσων από αυτούς με τους οποίους εχει αντιπαλότητα.

Στην εύλογη ερώτηση του ανακριτή γιατί στρέφονται εναντίον του διάφορα πρόσωπα του ποδοσφαίρου τα οποία μάλιστα και κατονόμασε στην απολογία του ο κ. Μαρινάκης φέρεται να υποστήριξε πως πρόκειται για προϊόν μιας μεθοδευμένης οργανωμένης κατάστασης εναντίον του που είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη ποδοσφαιρική υπόθεση του 2011 για την οποία που υπάρχει ηδη απαλλακτική πρόταση από τον εισαγγελέα Εφετών Παν. Πούλιο για τον προεδρο του Ολυμπιακού.Χαρακτηριστικά φέρεται να χρησιμοποίησε τη φράση πως «γίνεται πόλεμος διότι εχει χρηματοδοτήσει τον Ολυμπιακό με πάρα πολλά χρήματα , έχει ανεβάσει επίπεδο την ομάδα με πρωταθλήματα και κύπελλα αλλά κυρίως με τις πορείες στην Ευρώπη και οι αντίπαλοί του επιθυμούν να τον μειώσουν προσωπικά και επιχερηματικά αλλά και για να εκτροχιάσουν τον Ολυμπιακό για να ωφεληθούν οι άλλες ομάδες.. Είναι μια αντιπαλότητα που εχει φτάσει στην κορύφωσή της και χρησιμοποιούνται θεμιτά και αθέμιτα μέσα (όπως π.χ φέρεται να ανέφερε την προσπάθεια να εμπλακεί το όνομά του από αυτούς του κύκλους, με μια εντελώς άσχετη με τον ίδιο υπόθεση του πλοίου Noor One» ενώ έγινε χρήση ακόμα και παρανόμων αποδεικτικών μέσων όπως πρόσφατα στην περίπτωση ηχογράφησης συνομιλιών του διαιτητή Ζωγράφου).

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανακριτής φέρεται να ρώτησε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού για τις καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες οι οποίες περιλαμβάνονται στη δικογραφία της υπόθεσης και εκείνοφέρεται να τις αντέκρουσε όλες ως μη έχουσες σχέση με την τέλεση άδικων πράξεων.Σχετικά με την φερόμενη χρήση τηλεφώνων τα οποία ανήκαν σε Πακιστανούς , φέρεται να σημείωσε πως είναι σύνηθες να υπάρχουν στα χέρια πολλών διότι κυκλοφορούν ελεύθερα στην αγορά

Σημειώνεται πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης πριν την έναρξη της 7ώρης απολογίας του κατέθεσε πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα δια των συνηγόρων του Βας. Δημακόπουλου και Θαν. Βαρλάμη και ακολούθως φέρεται να είπε πως από τα στοιχεία της δικογραφίας πως ουδεμία κατηγορία στοιχειοθετείται αφού δεν υπάρχουν απτά στοιχεία για καμία από αυτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε