Τετάρτη, 1 Μαΐ
20oC Αθήνα

Γιώργος Μπαρτζώκας ενόψει του Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Διαχρονικά δεν επιλέγουμε αντίπαλο στα playoffs

Γιώργος Μπαρτζώκας ενόψει του Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Διαχρονικά δεν επιλέγουμε αντίπαλο στα playoffs
Eurokinissi

Ένα 24ωρο πριν το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε για το φινάλε στη regular season στη Euroleague, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δε θα διαλέξει αντίπαλο και πως σέβεται τόσο την προσπάθεια που κατέβαλε σε όλη την κανονική περίοδο, όσο και την αντίπαλη ομάδα.

Έχοντας πρώτα τοποθετηθεί για την αγκαλιά που έδωσε με τον Άλεκ Πίτερς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι της Παρασκευής (12/4, 21:15) με τη Φενέρμπαχτσε, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν πρόκειται να επιλέξει αντίπαλο ενόψει playoffs της Euroleague.

Παράλληλα, μίλησε και για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ, που προέρχονται από τραυματισμό.

Τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχετικά με το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε:

“Συζητιέται αν εμείς θα επιλέξουμε αντίπαλο; Δεν νομίζω ότι διαχρονικά ο Ολυμπιακός το έχει κάνει ποτέ, ούτε θα το κάνει. Σεβόμαστε καταρχήν την προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Έχουμε κάνει 21 νίκες στην Ευρωλίγκα. Θεωρούμε πολύτιμο για την ομάδα μας ότι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά είμαστε στα playoffs και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας να πάμε στο Final 4. Νομίζω ότι πρέπει να σεβαστούμε την προσπάθειά μας, τον αντίπαλο και τον κόσμο που έχει κάνει sold out εδώ και καιρό. Θα είναι ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση”.

Για τους Μιλουτίνοφ-Πετρούσεφ: “Ιατρικά είναι καλά και οι δύο, αλλά επειδή προέρχονται από απουσία μηνών και κοντά στον ένα μήνα ο Πετρούσεβ, είναι διαφορετικό να είσαι υγιής και να είσαι σε φόρμα για ματς Ευρωλίγκας σε αυτό το επίπεδο. Θα δούμε και τη σημερινή προπόνηση και θα αποφασίσουμε αν θα είναι ένας από τους δύο ή και οι δύο. Αυτή τη στιγμή ο Φίλιπ είναι πιο πίσω, ουσιαστικά έχει κάνει μιάμιση – δύο ομαδικές προπονήσεις και καταλαβαίνετε ότι είναι δεν είναι στην ίδια φόρμα με τους άλλους. Χρειάζεται μερικές μέρες ακόμα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις