Αθλητικά

Γιουβέντους – Τορίνο 2-0: Nίκη στο ντέρμπι για την «βέκια σενιόρα»

Η Γιουβέντους νίκησε 2-0 την Τορίνο στο ντέρμπι της πόλης για την 8η αγωνιστική της Serie A, με την «βέκια σενιόρα» να φτάνει την 3η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα.

Η Γιουβέντους χάρη στα γκολ των Φεντερίκο Γκάτι στο 47΄και Αρκάντιους Μίλικ στο 62΄ επικράτησε εντός έδρας με 2-0 απέναντι στην Τορίνο, με τους «μπιανκονέρι» να φτάνουν στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας δυο λιγότερους πόντους από την πρωτοπόρο Ίντερ.

Μάλιστα με το αποτέλεσμα αυτό η Γιουβέντους συμπλήρωσε 19 αγώνες χωρίς ήττα απέναντι στην αποψινή της αντίπαλο (15-4-0) ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης, σε μια εξαιρετική παράδοση για την Γιούβε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα