Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Γκουστάβο Πογέτ: «Δεν θέλω να φύγω από την Ελλάδα, θέλω όμως περισσότερα και πιο γρήγορα»

Γκουστάβο Πογέτ: «Δεν θέλω να φύγω από την Ελλάδα, θέλω όμως περισσότερα και πιο γρήγορα»
Eurokinissi

Ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP), με αφορμή τον αγώνα τς Εθνικής ποδοσφαίρου με την Γαλλία και -μεταξύ άλλων- έκανε αξιολόγηση της διαδρομής του στον πάγκο της Ελλάδας και τόνισε πως έχει απαιτήσεις τόσο από τους παίκτες του, όσο και από τους παράγοντες της Ομοσπονδίας.

Από τον Φεβρουάριο του 2022, ο Γκουστάβο Πογέτ βρίσκεται στον πάγκο της εθνικής Ελλάδας ποδοσφαίρου, η οποία απουσιάζει από τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις από το 2014.

«Όταν έφτασα, είχαμε τρεις στόχους: να αρχίσουμε να κερδίζουμε ξανά, να φέρουμε κόσμο πίσω στο γήπεδο και να προκριθούμε στο Euro 2024» ανέφερε ο Ουρουγουανός τεχνικός στη συνέντευξή του στο AFP.

Ενάμιση χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, η Ελλάδα τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της στο Nations League, οι φίλαθλοι επέστρεψαν και η εθνική παραμένει στην προσπάθειά της για την πρόκριση στο Euro 2024, με το μέλλον του όμως στον πάγκο της ομάδας να δείχνει εξαιρετικά αβέβαιο.

Στη συνέχεια το AFP αναφέρθηκε στις δηλώσεις του με τις οποίες καλούσε «την ελληνική ομοσπονδία για περισσότερο επαγγελματισμό πυροδοτώντας κάποια διαμάχη την περασμένη εβδομάδα: «Αλλά δεν θέλω σίγουρα να φύγω από εδώ. Αν μιλάω, είναι για να γίνουν τα πράγματα. Χρειαζόμαστε συνέχεια και συνέπεια. Αυτό που ζητάω από τους παίκτες μου, ζητάω και από τους παράγοντες. Θέλω περισσότερα, πιο γρήγορα. Έτσι κερδίζουμε όλοι μαζί», υποστηρίζει ο Γκουστάβο Πογέτ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις