Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Γλίτωσε τη σύσταση μη συμμόρφωσης ο ΕΣΚΑΝ

Γλίτωσε τη σύσταση μη συμμόρφωσης ο ΕΣΚΑΝ

«Δημοσιεύματα σε μερίδα του αθλητικού Τύπου, στα οποία γινόταν λόγος περί αποβολής του ΕΣΚΑΝ από τον WADA, ήταν αναληθή και δημιουργούσαν στοχευόμενο κλίμα κινδυνολογίας» αναφέρει ανακοίνωση του υφυπουργείου Αθλητισμού για τα δημοσιεύματα που προέκυψαν έπειτα από σχετική ανακοίνωση του WADA.

Και αυτό αφού με επιστολή, η οποία εστάλη από τον WADA στο ΕΣΚΑΝ και κοινοποιήθηκε στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, γίνεται γνωστό ότι, μετά την πρόσφατη σύσκεψη του παγκόσμιου οργανισμού κατά του ντόπινγκ για την εξέταση της συμμόρφωσης των μελών, τα θέματα που αφορούσαν το ΕΣΚΑΝ έχουν λυθεί απολύτως. «Γι’ αυτό το λόγο καμία σύσταση μη-συμμόρφωσης που να αφορά την Ελλάδα και το ΕΣΚΑΝ δεν θα γίνει στο προσεχές Ιδρυτικό Συμβούλιο του WADA» αναφέρει η επιστολή του WADA.

«Η Αθλητική Ηγεσία συνεχίζει την ανασυγκρότηση του ΕΣΚΑΝ και την υλοποίηση της πολιτικής της στον τομέα της αντιμετώπισης του ντόπινγκ, δυσαρεστώντας τα κυκλώματα που επί χρόνια λυμαίνονταν τον ελληνικό αθλητισμό» προσθέτει η ανακοίνωση του υφυπουργείου Αθλητισμού.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε