Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Η 28η στροφή της Σούπερ Λίγκ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Τίτλος περνάει από το Περιστέρι για τον Παναθηναϊκό, την ώρα που ο Ολυμπιακός ελπίζει σε “στραβοπάτημα” των “πρασίνων”. Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα. Σέντρα στις 19:00 για όλους τους αγώνες.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Ατρόμητο, θέλοντας να πάρει τη μια από τις δύο νίκες που τον χωρίζουν από το Πρωτάθλημα. Ο Γιόσου Σαριέγκι είναι στη διάθεση των “πρασίνων”. Στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει ο Νίνης. 

Τα πλάνα των Δώνη και Νιόπλια

Ο Ολυμπιακός θέλει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να κατακτήσει τον Τίτλο, αλλά στην περίπτωση των “ερυθρολεύκων” δεν περνάνε όλα από τα χέρια τους, πέρα από τη νίκη θέλουν και “στραβοπάτημα” του “αιωνίου”. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Μπάντοβιτς ο τραυματισμός του Γκαλίτσιου στο γόνατο.

Ο Ντάτολο εκτός, μέσα ο Όσκαρ

Να βελτιώσει τη θέση της στην βαθμολογία, ενόψει των πλέι-οφ, θέλει η ΑΕΚ που υποδέχεται τον Πανιώνιο. Οι παίκτες της “ένωσης” θέλουν να συνεχίσουν την καλή πορεία του Β’ γύρου και να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους, που αναμένεται να δώει δυναμικό παρών στο ΟΑΚΑ. 

Στις κερκίδες και ο νέος τεχνικός διευθυντής, Άρναρ Γκρέταρσον

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – SΚODA ΞΑΝΘΗ
ΚΑΒΑΛΑ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 
ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΟΚ 
ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 
ΑΡΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 
ΑΕΚ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε