Αθλητικά

Η UEFA ξεκινά πειθαρχική έρευνα για τα συνθήματα υπέρ Πούτιν από τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε αποκλείστηκε από την Ντιναμό Κιέβου στα προκριματικά του Champions League, αλλά κινδυνεύει πλέον και με τιμωρία από την UEFA εξαιτίας των οπαδών της και του… Πούτιν.

Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε κατάφεραν να γίνουν viral για τον χειρότερο λόγο, αφού φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Βλαντιμίρ Πούτιν για να… πικάρουν τους Ουκρανούς της Ντιναμό Κιέβου.

Το γεγονός προκάλεσε φυσικά αντιδράσεις σε όλη την Ευρώπη και έτσι φαίνεται ότι η UEFA θα ξεκινήσει πειθαρχική έρευνα για το περιστατικό. Η τουρκική ομάδα έσπευσε μάλιστα να βγάλει επίσημη ανακοίνωση κατά των οπαδών της, σε μία προσπάθεια να γλιτώσει και μία πιθανή “βαριά” τιμωρία από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Champions League: Η Μπαρτσελόνα «επέζησε» από το συγκλονιστικό ματς του Μπριζ με αυτογκόλ του Τζόλη – 4η ήττα για Μπενφίκα και Άγιαξ
Απίστευτο ματς στο Βέλγιο, με την Μπαρτσελόνα να γλιτώνει από νέα ήττα. Ακυρώθηκε γκολ της Μπριζ στο 90' - Όλα τα αποτελέσματα τη βραδιάς (05.11.2025) που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της League Phase
ΦΩΤΟ Reuters