Αθλητικά

«Η ΑΕΚ άναψε το πράσινο φως για τη μετεγγραφή του Λιβάγια στην Τράμπζονσπορ» λένε στην Τουρκία

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για τον Μάρκο Λιβάγια στην Τουρκία και μάλιστα νέο ρεπορτάζ τον θέλει να έχει συμφωνήσει με την Τραμπζονσπόρ και να αποχωρεί από την ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα Gunebakis κάνει λόγο για “κλεισμένη” συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, η οποία έχει και τη συγκατάθεση της ΑΕΚ για την παραχώρηση του Λιβάγια.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά «η μεταγραφή του Μάρκο Λιβάγια στην Τράμπζονσπορ δείχνει να έχει ολοκληρωθεί. Οι κυανέρυθροι, που έχουν προτείνει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,5 εκατ. ευρώ στον Κροάτη άσο φαίνεται πως τον έπεισαν να μετακομίσει στην Τουρκία.

Η ΑΕΚ άναψε το πράσινο φως για την μεταγραφή. Την ίδια στιγμή που η Τράμπζονσπορ δούλευε τις υποθέσεις των Γιούνκερ της Μπόντο Γκλιμπτ και τον Γεντλίν της Νιούκαστλ, ο τεχνικός διευθυντής ολοκλήρωνε την υπόθεση για το «10αρι». Γίνονται προσπάθειες η περίπτωση του Λιβάγια να τελειώσει σύντομα».

Από την πλευρά της ΑΕΚ πάντως δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην Τουρκία έχουν “αποκτήσει” τον Λιβάγια τουλάχιστον τρεις φορές τον τελευταίο χρόνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Κουγιουμτσίδης για το ιστορικό χρυσό του μετάλλιο στην πάλη: «Έκανα ό,τι μπορούσα για την πατρίδα μου και για τους Έλληνες»
Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης έγραψε ιστορία για τον ελληνικό αθλητισμό, αφού έγινε ο πρώτος παλαιστής μας που κατακτά το χρυσό μετάλλιο...
Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης με την ελληνική σημαία στα χέρια (ΦΩΤΟ Eurokinissi)
Ο Ερντογάν υποδέχθηκε την εθνική Τουρκίας: Ήμασταν τόσο κοντά στο Eurobasket, θα είμαστε οι ισχυρότεροι στο Mundobasket
Η ενική Τουρκίας επέστρεψε στη “βάση” της τη Δευτέρα (15.08.2025), έχοντας στις αποσκευές το ασημένιο μετάλλιο από το Ευρωμπάσκετ και μια ημέρα μετά, συνάντησε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (ΦΩΤΟ Vladimir Smirnov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP) 2