Αθλητικά

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Ντόρτμουντ φιλοξενείται… από τον Άρη

Εκπρόσωποι της Ντόρτμουντ βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη και μίλησαν με ανθρώπους του Άρη, προκειμένου η γερμανική ομάδα να χρησιμοποιήσει το "Κλεάνθης Βικελίδης". Η στάση των "κιτρίνων".

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League θέλει να χρησιμοποιήσει το γήπεδο του Άρη, ώστε να προπονηθεί πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι Βεστφαλοί θα αντιμετωπίσουν τον δικέφαλο του Βορρά την 1η Οκτωβρίου για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League και επιθυμούν να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Η πλευρά του Άρη δεν έχει απαντήσει ακόμα, αλλά το πιθανότερο είναι να δώσει το “OK” στους Γερμανούς. Έτσι κι αλλιώς, οι οπαδοί των δύο ομάδων είναι “αδερφοποιημένοι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα