Η ανακοίνωση:
– Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο και να έχουν συμπληρώσει στην ειδική θέση του εισιτηρίου τα στοιχεία που ζητούνται. Χωρίς την ταυτοποίηση των αναγραφόμενων στο εισιτήριο στοιχείων με την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο, κανείς δεν θα εισέλθει στο γήπεδο.
– Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύσει καμία ταυτότητα Ελεύθερης Εισόδου απ’ όπου κι αν έχει εκδοθεί. Δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων και των διαπιστεύσεων που έχουν εκδοθεί από την Ε.Π.Ο.
– Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:45.
– Οι έλεγχοι από την Αστυνομία για την είσοδο των θεατών στο στάδιο θα είναι εξαιρετικά αυστηροί. Απαγορεύεται οι κάτοχοι των εισιτηρίων να έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες και μεταλλικά αντικείμενα. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος πανό με υβριστικό ή ξενόγλωσσο περιεχόμενο.
– Τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα εισέλθουν από την Πύλη Α1.
– Την ημέρα του αγώνα (10/9/2013) η διάθεση των εισιτηρίων, που τιμώνται 10, 15 και 20 ευρώ, θα γίνεται από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 10:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα.”
Το… τρίποντο και η Σλοβακία μας στέλνουν Βραζιλία! Ελλάδα – Λετονία (21.45)
Σάντος: Είμαστε μεγάλη ομάδα και δεν αλλάζουμε τακτική
Η “έκρηξη” του Σάντος στους διεθνείς!
Μαχαιρώθηκαν τρεις Άγγλοι οπαδοί στο Κίεβο (ΦΩΤΟ)
Έβαλε… τρίποντο ο Μήτρογλου – Ορθάνοιχτος ο δρόμος για Βραζιλία
Μεγάλο “δώρο” της Σλοβακίας στην Ελλάδα