Εντυπωσιακή Φέγενορντ πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Ολλανδία για το Europa League.
Σε ρυθμό… προπόνησης, η Φέγενορντ συνέτριψε στο Αλμέλο 7-0 την ουραγό Χέρακλες και παραμένει μόνη στην κορυφή του ολλανδικού πρωταθλήματος, μετά το πέρας της 9ης αγωνιστικής.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τέσσερις ημέρες πριν υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό, για τη 2η αγωνιστική του Europa League, η ομάδα του Ρότερνταμ έκανε έναν υγιεινό περίπατο, με τον Ουέντα να σημειώνει χατ-τρικ (7΄, 33΄, 38΄), αγωνιζόμενος μόνο ένα ημίχρονο!
Ακόμη δύο γκολ πέτυχε ο Μούσα, στο 28΄ και στο 59΄, και από ένα ο Στάιν στο 56΄ και ο Γκονσάλο Μπόρτζες στο 80΄, με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι να αποσύρει σταδιακά βασικούς ποδοσφαιριστές, αφού πρώτα όμως είδε τον Ριντ να αποχωρεί τραυματίας.
Η σύνθεση της Φέγενορντ: Βελενρόιτερ, Ριντ (29΄ Λοτόμπα), Μπος (46΄ Πλουγκ), Σμαλ, Αχμέντχοτζιτς (57΄ Νιούκουπ), Ταργκαλίνε, Στάιν, Βαλέντε, Ουέντα (46΄ Λάριν), Μούσα (71΄ Μπόρτζες), Σάουερ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής της Eredivisie
Ναϊμέγκεν-Τβέντε 3-3
Ουτρέχτη-Φόλενταμ 3-1
Αϊντχόφεν-Γκόου Αχεντ Ιγκλς 2-1
Αγιαξ-Αλκμααρ 0-2
Μπρέντα-Τσβόλε 2-2
Τελστάρ-Χέρενφεν 2-3
Γκρόνινγκεν-Σπάρτα Ρότερνταμ 0-2
Εξέλσιορ-Φορτούνα Σιτάρντ 1-0
Χεράκλες-Φέγενορντ 0-7
Βαθμολογία (σε 9 αγώνες)
Φέγενορντ 25
Αϊντχόφεν 22
Αλκμάαρ 18
Άγιαξ 16
Γκρόνινγκεν 15
Ναϊμέγκεν 14
Τβέντε 14
Ουτρέχτη 13
Φορτούνα Σιτάρντ 13
Σπάρτα Ρότερνταμ 13
Χέρενφεν 12
Γκόου Αχέντ Ιγκλς 10
Εξέλσιορ 9
Μπρέντα 8
Τσβόλε 8
Τέλσταρ 7
Φόλενταμ 7
Χέρακλες 3