Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Η Φενέρμπαχτσε θα αποχωρήσει από το Σούπερ Καπ Τουρκίας αμέσως μετά τη σέντρα του αγώνα

Η Φενέρμπαχτσε θα αποχωρήσει από το Σούπερ Καπ Τουρκίας αμέσως μετά τη σέντρα του αγώνα

Η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει την Γαλατάσαραϊ για το Σούπερ Καπ της Τουρκίας, με τα δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα να αναφέρουν ότι η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Conference League θα αποχωρήσει αμέσως μετά τη σέντρα του αγώνα.

H Φενέρμπαχτσε κοντράρεται απέναντι στην Γαλατάσαραϊ το βράδυ της Κυριακής(7/04/24) για τον τίτλο του Σούπερ Καπ Τουρκίας, μια αναμέτρηση η οποία με βάση τα τελευταία δημοσιεύματα δεν θα διεξαχθεί.

Και αυτό εντός της Φενέρ έχει παρθεί η απόφαση αμέσως μετά τη σέντρα του αγώνα ο σύλλογος να αποχωρήσει και να δείξει με αυτό τον τρόπο την δυσαρέσκεια του προς την ομοσπονδία της χώρας.

Και αυτό διότι η προσεχές αντίπαλος του Ολυμπιακού για τα προημιτελικά του Conference League είχε ζητήσει το παιχνίδι να αναβληθεί, προκειμένου οι παίκτες να ξεκουραστούν και να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους».

Ένα αίτημα το οποίο ωστόσο δεν έγινε γνωστό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Φενέρμπαχτσε θα κατεβάσει μια αποστολή αποκλειστικά με ποδοσφαιριστές της κ19, σε μια αναμέτρηση η οποία όπως όλα δείχνουν δεν θα πραγματοποιηθεί.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις