Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Φενέρμπαχτσε τίμησε τη μνήμη των πιο πιστών οπαδών της με μία συγκινητική κίνηση (pic)

Η Φενέρμπαχτσε τίμησε τη μνήμη των πιο πιστών οπαδών της με μία συγκινητική κίνηση (pic)
ΦΩΤΟ Reuters

Δίο από τους πιο πιστούς οπαδούς της Φενέρμπαχτσε ήταν ο Μουμτάζ η Ιχσάν Γκιουνγκιορενλέρ, που πλέον δεν βρίσκονται στη ζωή, με την ομάδα να στήνει φιγούρες στις θέσεις που κάθονταν επί πολλές δεκαετίες στο γήπεδο, σε μία συγκινητική κίνηση στη μνήμη του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Η Ιχσάν Γκιουνγκιορενλέρ έφυγε από τη ζωή στις 4 Δεκεμβρίου 2020 αφήνοντας κενή τη θέση που καθόταν επί σειρά ετών στο «Σουκρού Σαράτσογλου» της Φενέρμπαχτσε. Μαζί με τον σύζυγό της Μουμτάζ δεν έχαναν ποτέ ματς της αγαπημένης τους ομάδας μέχρι το 2015, όταν έφυγε από τη ζωή.

Η «θεία Ιχσάν» όπως ήταν γνωστή ανάμεσα στους οπαδούς της Φενέρ συνέχισε παρ’όλα αυτά να πηγαίνει στα ματς, καθήμενη στην ίδια θέση και έχοντας δίπλα της την κενή που άνηκε στον Μουμτάζ. ΌΛα αυτά μέχρι πριν από δύο εβδομάδες που έφυγε από τη ζωή και αυτή στα 90 της χρόνια.

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολη εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, ενώ προχώρησε σε μία ιδιαίτερη κίνηση, στήνοντας δύο μεγάλες φιγούρες-ομοιώματα του ζευγαριού στις θέσεις που κάθονταν επί πολλά χρόνια στο γήπεδο.  

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις