Αθλητικά

Η γυναικεία ομάδα του βόλεϊ του Παναθηναϊκού στον ΟΠΑΠ: «Μεγάλο μας όνειρο ο τελικός του Challenge Cup»

Ο προπονητής και οι αθλήτριες των «πρασίνων» μιλούν για τον αποψινό προημιτελικό με την Τενερίφη.

Η μεγαλύτερη πρόκληση της σεζόν απέχει μερικές μόνο ώρες για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Στις 20:00, οι «πράσινες» υποδέχονται στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι την ισπανική Λα Λαγκούνα Τενερίφη, στον πρώτο προημιτελικό του Challenge Cup, με στόχο ένα ακόμα βήμα προς τον τελικό.

O προπονητής Απόστολος Οικονόμου και οι αθλήτριες Εύα Χαντάβα, Τζένιφερ Κρος και Αθηνά Παπαφωτίου μιλούν αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ για τον σημερινό αγώνα, τους στόχους του Παναθηναϊκού στην εφετινή περίοδο και τον κόσμο της ομάδας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα