Αθλητικά

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Κουίνσι Έισι

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί και επίσημα ο Κουίνσι Έισι. Ο Αμερικανός φόργουορντ αποχώρησε από την ομάδα του Πειραιά, ύστερα από λίγους μήνες συνεργασίας.

Ο Κουίνσι Έισι ήρθε στον Ολυμπιακό στα μέσα της προηγούμενης σεζόν και δεν κατάφερε να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Κέρδισε, πάντως, τους πάντες με τον χαρακτήρα του, αποτελώντας ένα από τα καλύτερα παιδιά των αποδυτηρίων.

“Είσαι επιτομή του ομαδικού παίκτη. Ευχαριστούμε για την προσφορά σου”, ήταν το μήνυμα του Ολυμπιακού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα