Αθλητικά

Η Καβάλα πήρε το ντέρμπι της ουράς

Η Καβάλα κέρδισε με 82-72 τα Τρίκαλα και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής στην Α1 μπάσκετ των αντρών. 

Με πρωταγωνιστή τον Κυρίτση οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά από πέντε σερί ήττες. Τα Τρίκαλα όχι μόνο έχασαν αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν και την διαφορά σε μονοψήφιο αριθμό πόντων και έτσι το έργο τους για την παραμονή δυσκολεύει.

Δεκάλεπτα: 22-17, 34-35, 55-50, 82-72.

 
Καβάλα: Κυρίτσης 16, Χοφ 3, Κόλινς 14, Ιλιάδης 4, Παλάσιο 9, Ραΐτσεβιτς 13, Τσέρανιτς 12, Γκούστας 7.
 
Τρίκαλα: Σίμτσακ 1, Μπιγκς 2, Γκιζογιάννης 6, Κατσαρές 4, Τσαϊρέλης 6, Αποστολίδης 10, Πάουελ 20, Τζιγκάνοβιτς 6, Ζούπαν 5, Σακελλαρίου 5, Ντίκελ 7.

Άνετη νίκη για το Μαρούσι

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα