Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Η λάθος δήλωση του Λουτσέσκου και το μεταγραφικό πλάνο του ΠΑΟΚ

Η λάθος δήλωση του Λουτσέσκου και το μεταγραφικό πλάνο του ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης στους απεσταλμένους δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, αναφέρθηκε στο μεταγραφικό πλάνο της ομάδας και στους στόχους της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

“Ήταν λάθος από την πλευρά μου να πω ότι δεν έχουμε καμία πιθανότητα να κερδίσουμε τον τίτλο στην Ελλάδα”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος τεχνικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Όταν πριν δύο χρόνια επιστρέψατε στην ομάδα ήσασταν πολύ πιο αισιόδοξος από όλους για την πορεία της. Φέτος τι έχει αλλάξει τόσο πολύ και τα βλέπετε όλα πιο ρεαλιστικά, εσείς ένας προπονητής που ποντάρει και πάρα πολύ στην αυτοπεποίθηση του συνόλου;

«Τότε, γύρισα με πολλή αγάπη έχοντας στο μυαλό μου όσα έγιναν στην πρώτη περίοδο. Ρόλο είχαν παίξει και πολλές συζητήσεις που έκανα πριν υπογράψω το νέο συμβόλαιο. Και στο τέλος παρά το ότι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε κάποιο τρόπαιο, η σεζόν 2021-2022 ό τι και αν λέτε, ήταν μία πολύ επιτυχημένη περίοδος.

Για τον προπονητή και τους παίκτες που έπαιξαν σε αυτές τις συνθήκες και έφθασαν στα προημιτελικά της Ευρώπης, στον τελικό του κυπέλλου που έχασαν με αυτό τον τρόπο, αλλά και τελειώνοντας δεύτεροι στο πρωτάθλημα, ήταν πράγματι μία σημαντική σεζόν. Μπορώ να σας πω ότι ως προπονητής και όπως βλέπω την καριέρα μου, είχα απογοητευτική σεζόν αλλά ακόμη και σε αυτή την περίοδο μπορώ να σας πω ότι από την αρχή είδαμε τους ρεαλιστικούς στόχους και πολλές φορές σημείωσα την εξέλιξη μέσα στην περίοδο.

Οι προσδοκίες ήταν μεγάλες όπως πάντα στον ΠΑΟΚ και η πραγματικότητα που υπάρχει σε ένα γκρουπ μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική. Αν οι προσδοκίες είναι μεγάλες και το γκρουπ δεν είναι δομημένο σωστά γι αυτές, πάντα θα υπάρχει απογοήτευση. Αν οι προσδοκίες είναι ρεαλιστικές σε σχέση με την ποιότητα του γκρουπ, η σεζόν θα είναι κανονική με βάση και την βελτίωση που θα έρθει. Είναι πάντα σωστό να έχεις στρατηγική και να μην χάνεις αυτή την προσμονή να χτίσεις μία ομάδα που θα έχει δυναμική να ξαναγίνει πολύ δυνατή.

Αποφασίσαμε μετά από εκείνη την πρώτη σεζόν να εμπιστευθούμε πολλούς νέους παίκτες. Όταν πας σε τέτοια στρατηγική πρέπει να καταλάβεις ότι είναι δύσκολο να κερδίσεις κάποια διοργάνωση επειδή όταν έχεις τόσους νεαρούς πρέπει να περιμένεις και πολλά σκαμπανεβάσματα. Πολλά λάθη αλλά και φανταστικά ματς, μέσα στο ίδιο παιχνίδι χάσιμο συγκέντρωσης από την αρχή και το πώς από το πουθενά μπορεί να χαθεί η αυτοπεποίθηση. Το να χτίσεις μία τέτοια ομάδα δεν είναι εύκολο.

Αν πάρουμε όλα τα παραδείγματα τέτοιων ομάδων που χτίζονταν κάπως έτσι, μεγάλες και ιστορικές ομάδες που ανανέωσαν με τέτοιο τρόπο το ρόστερ τους, θα καταλάβουμε τα προβλήματα που έχουν. Το καλύτερο παράδειγμα είναι της Άρσεναλ. Από τότε που αποφάσισε να αλλάξει στρατηγική, έκανε βήματα μπροστά αλλά ποτέ δεν κέρδισαν τίτλους σε ομάδα που βεβαίως παίρνει τους καλύτερους νεαρούς σε όλο τον κόσμο. Γι αυτό είμαι εδώ και μετά από τόσες αλλαγές είμαι πιο ρεαλιστής».

Στα μεταγραφικά μίτινγκ πριν ξεκινήσει το καλοκαίρι, τι χαρακτηριστικά είχατε ζητήσει και σε περίπτωση που δεν βρεθούν αυτά που ακριβώς χρειάζεστε, αλλάζει κάτι στο πλάνο σας και στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας;
«Με δεδομένο το γκρουπ που έχουμε από πέρυσι και μέσα από τις δημόσιες τοποθετήσεις μου, ζήτησα προσωπικότητα. Το ξέρετε αυτό. Η προσωπικότητα λοιπόν είναι το βασικό συστατικό για να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Αυτή θα μας δώσει την ικανότητα να διαχειριστούμε όλους τους αγώνες υψηλής έντασης. Επίσης, ζήτησα παίκτες με μεγαλύτερη ταχύτητα γιατί κατά την άποψη μου, γιατί ως γκρουπ είμαστε λίγο πιο αργοί από τα στάνταρ που έχω θέσει. Είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας.

Το τρίτο στοιχείο που ζήτησα, ήταν το εύκολο γκολ. Οι ποδοσφαιριστές μου δουλεύουν πολύ σκληρά μέσα στο γήπεδο, δημιουργούν πολλές προϋποθέσεις για γκολ, όλοι τους βγαίνουν στο γκολ, αλλά στο τέλος της ημέρας υποφέρουν γιατί δεν σκοράρουν.

Η ουσία είναι πως όταν σκοράρεις εύκολα, αποκτάς τα επίπεδα αυτοπεποίθησης που πρέπει για να προστατέψεις το αποτέλεσμα. Όταν δεν σκοράρεις, η συνοχή της άμυνας πιέζεται πολύ περισσότερο από το φυσιολογικό γιατί οι αμυντικοί ξέρουν πως ένα λάθος ισοδυναμεί ουσιαστικά με ήττα. Καταλήγοντας, τα τρία στοιχεία που ζήτησα ήταν προσωπικότητα, ταχύτητα και εύκολο γκολ».

Στον ΠΑΟΚ αλλά και όλες τις ομάδες πρωταθλητισμού, αυτό που καθορίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό την επιτυχία ή την αποτυχία είναι το αποτέλεσμα. Νιώθετε καλύτερα τη δεδομένη χρονική στιγμή συγκριτικά με το πως νιώθατε πέρσι τέτοιον καιρό, λίγες ημέρες πριν τους αγώνες με την Λέφσκι;

Θεωρείτε πως κάνατε κάποια λάθη στα πλέι οφ και στον τελικό Κυπέλλου; Σε παίκτες που χρησιμοποιήσατε ή εμπιστευτήκατε, στη διαχείριση του ρόστερ, στην προετοιμασία της ομάδας

«Η κατάσταση είναι διαφορετική φέτος, γιατί διαθέτουμε ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών που έχει δουλέψει μαζί πέρσι και ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει. Αυτό το γκρουπ έχει οργάνωση, καλή χημεία, ίσως όπως είπαμε πριν μας λείπει κάτι, αλλά γενικά είμαστε σε καλύτερη κατάσταση συγκριτικά με την περσινή ίδια περίοδο, στην οποία πολλοί ποδοσφαιριστές ήταν καινούργιοι. Δεν γνώριζε ο ένας τον άλλον, δεν γνώριζαν σε ποιο περιβάλλον ήρθαν, δεν περίμεναν να αντιμετωπίσουν μια ατμόσφαιρα με τεράστια πίεση.

Είναι διαφορετικά, αυτό αισθάνομαι. Και αν θέλετε να σας πω ένα παράδειγμα, με έναν ποδοσφαιριστή που είχα μία κουβέντα πριν λίγες ημέρες, μου είπε πως όταν ήρθε στην ομάδα πέρσι, είχε την αίσθηση πως η ομάδα δεν ήταν έτοιμη. Τώρα, αυτή τη στιγμή, αισθάνεται πως η ομάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε αντίπαλο στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Οπότε, νιώθω περισσότερη σιγουριά.

Βέβαια, πάντα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι δύσκολα παιχνίδια, ενώ οι ομάδες του Ισραήλ είναι ικανές να σε εκπλήξουν. Μην ξεχνάτε πέρσι τι έπαθαν πέρσι οι ελληνικές ομάδες που αντιμετώπισαν ομάδες του Ισραήλ, ο Ολυμπιακός και ο Άρης.

Στη δεύτερη ερώτηση, θα σας πω το εξής: Για το μόνο που μετανιώνω, σε ότι αφορά την προσέγγιση των πλέι οφ, είναι πως έβαλα μεγάλη πίεση στην ομάδα. Την περίοδο που παίρναμε τα αποτελέσματα που θέλαμε, ποτέ δεν μιλήσαμε για τον τίτλο. Όμως, όταν φτάσαμε σε εκείνο το σημείο (σ.σ. στα πλέι οφ), επέμενα πολύ να κερδίσουμε το πρωτάθλημα.

Αισθάνομαι πως από την πλευρά μου ήταν λάθος. Δεν ήταν ένα γκρουπ παικτών ικανό να αντιμετωπίσει παιχνίδια με τόση ένταση και να φορτωθεί με έξτρα πίεση. Αρκούσε να παίζουν με ελευθερία.
Για τον τελικό, μπορούμε να κουβεντιάσουμε ό,τι θέλετε.

Είπα μετά τον τελικό πως η άλλη ομάδα άξιζε το τρόπαιο, για την δύναμή τους, την πίστη τους, την αυτοπεποίθησή τους, για το τι έκαναν όλη τη σεζόν. Την ίδια στιγμή μπορώ να σας πω όμως πως χάσαμε παίζοντας 11 εναντίον 10, αλλά αν αναλύσουμε πολύ βαθιά την κάθε στιγμή, είχαμε 7-8 ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, δεχθήκαμε ένα γκολ με τον πιο πιθανό τρόπο που θα μπορούσε να σκοράρει μία ομάδα που παίζει με αριθμητικό μειονέκτημα, δηλαδή με μία στημένη φάση.

Γιατί φτάσαμε στο σημείο να δώσουμε αυτό το φάουλ, χωρίς αιτία, τόσο μακριά και να δώσουμε στον αντίπαλο τη δυνατότητα να φέρει πολλούς παίκτες στην περιοχή μας, έχει να κάνει με την έλλειψη εμπειρίας ενός νέου ποδοσφαιριστή.

Γιατί δεν κοντρολάραμε καλύτερα την κατάσταση μέσα στην περιοχή μας; Δεν είχαμε την μέγιστη δύναμη και την μέγιστη αυτοπεποίθηση. Σκόραραν γιατί δεν ήμασταν ικανοί να βγάλουμε την μπάλα ήρεμα και ωραία από την περιοχή μας. Άρα, πάλι, είναι μια ιστορία που έχει να κάνει με το άγχος. Πριν ξεκινήσει ο τελικός, ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ παράλληλα ήμασταν και το αουτσάιντερ.

Τη στιγμή που ο αντίπαλος έμεινε με παίκτη λιγότερο, όλα άλλαξαν. Από αουτσάιντερ, αρχίσαμε να νιώθουμε πίεση για τη νίκη και αυτό βγήκε στο παιχνίδι, γνωρίζοντας πως εάν δεν κερδίζαμε, θα είχαμε πρόβλημα. Δεν είπα και δεν λέω πως παίξαμε φανταστικά. Θα πω ξανά όμως πως δημιουργήσαμε 7-8 ευκαιρίες. Από τα έξι μέτρα, από τα οχτώ μέτρα, από τα δέκα μέτρα, από τα δέκαέξι μέτρα, απ΄ όπου θέλετε. Αυτή η πίεση, μας έκανε να μην έχουμε την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση για να σκοράρουμε.

Και επίσης, αυτό που άλλαξε πολλά, ήταν το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε. Μέχρι να δεχθούμε το γκολ, είχαμε πίεση για να κερδίσουμε, μετά το ηλίθιο γκολ που δεχθήκαμε είχαμε τη σκέψη τι θα συμβεί εάν δεν κερδίσουμε τον τελικό. Είναι εντελώς διαφορετικό».

Είπατε ότι ήταν λάθος να βάλετε πίεση στην ομάδα την περσινή σεζόν αναφορικά με την κατάκτηση τίτλων. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που επιβάλλεται να έχει τη πίεση της κατάκτησης τίτλων. Πώς σκοπεύετε να το διαχειριστείτε αυτό και αν σκοπεύετε να αλλάξετε κάτι στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.
«Οι στόχοι δεν τίθενται από εμένα, αλλά πρέπει να τίθενται με ρεαλιστικό τρόπο. Ένα… έξυπνο κλαμπ θα θέσει σωστούς στόχους και οι… έξυπνοι οπαδοί θα καταλάβουν ποιος είναι ο αληθινός στόχος και θα δώσουν όλη τους την υποστήριξη προς την κατεύθυνση αυτού.

Από την πλευρά μου η μοναδική στρατηγική που έχω είναι να προστατεύσω το γκρουπ και να είμαι έτοιμος να τους προστατέψω από την πίεση που μπορεί να φτάσει σε αυτούς. Ο στόχος είναι να τους αφήσω να παίξουν ελεύθερα. Η σκέψη που θα είναι μόνο το επόμενο παιχνίδι. Το να πω τώρα ότι θα είμαστε στην τάδε θέση, ή πως κάποια ομάδα θα είναι καλύτερη από εμάς ή πως εμείς θα είμαστε πρώτοι και κάποιος άλλος δεύτερος είναι κάτι που δεν μπορεί να το προβλέψει κανείς. Ωστόσο, εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε ανεξαρτήτως της ποιότητας της ομάδας.

Πιστεύω πως παίξαμε καλό και όμορφο ποδόσφαιρο. Ένα ποδόσφαιρο που οι επαγγελματίες του χώρου το εκτίμησαν. Είναι ένας τρόπος παιχνιδιού που κάνει τους παίκτες να συμμετέχουν. Πολλές φορές ανέφερα πως όταν έχεις νεαρούς παίκτες τα λάθη θα έρθουν. Πρέπει να το ξέρουμε αυτό και να προστατεύουμε τους παίκτες και να τους δίνουμε τη δυνατότητα να βελτιωθούν χωρίς να χάσουν την αυτοπεποίθηση τους.

Ο τρόπος παιχνιδιού θα είναι αυτός. Θα πρέπει να πιέζουμε ψηλά, να οργανωνόμαστε ξανά γρήγορα όταν χάνουμε την μπάλα. Πρέπει να έχουν την κατοχή της μπάλας. Γιατί όταν έχεις την κατοχή της μπάλας μπορείς να κυριαρχείς στα παιχνίδια. Επίσης, πρέπει να ξέρουμε πως να συμπεριφερόμαστε όταν έχουμε την μπάλα. Είναι απλό, αλλά και περίπλοκο ταυτόχρονα».

Μπορεί να επηρεάζουν εξωγενείς παράγοντες τους νέους κυρίως ποδοσφαιριστές και αυτό δυσκολεύει τη δουλειά που κάνετε μαζί τους;
«Απλά λέω την αλήθεια σε όλους. Αν θέλουν να μάθουν, να καταλάβουν, θα είναι καλό για αυτούς. Γιατί το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι να τους κάνω καλύτερους. Αν δεν θέλουν να γίνουν καλύτεροι δεν θα έχουν μέλλον στο ποδόσφαιρο. Το περιβάλλον γύρω από τον ΠΑΟΚ έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια και μου προκαλεί έκπληξη αυτό. Υπάρχουν αρκετοί νεαροί παίκτες, ενδεχομένως με ταλέντο αλλά με κακή παιδεία και θα το εξηγήσω.

Πολύ λανθασμένα εκπαιδευμένοι από ανθρώπους που είναι γύρω τους και τους νοιάζει μόνο το προσωπικό τους όφελος. Είναι απίστευτο για μένα μια ομάδα με τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ, να δέχεται πίεση από τον πατέρα ενός παίκτη, από την μητέρα ενός παίκτη, τη θεία και τον θείο του, από τον ανιψιό ενός παίκτη, από τον μάνατζερ που είναι φίλος με τον ξάδελφο ενός που δουλεύει στην ΠΑΕ. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό. Κύριοι, σταματήστε το αυτό!

Αυτό καταστρέφει τα ίδια τα παιδιά, που είναι υποσχόμενα ταλέντα, δεν τους επιτρέπει να αναπτυχθούν με σωστό τρόπο, με μια επαγγελματική σωστή εκπαίδευση, τους βάζουν πίεση από το πουθενά και στο τέλος θα καταστραφούν αυτά τα παιδιά. Δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένα ονόματα ποδοσφαιριστών. Δεν έχει σημασία αν είναι εδώ τώρα ή έχουν φύγει. Να αφήσουμε τους παίκτες να είναι ελεύθεροι, να ωριμάσουν, να θεωρούνται ενήλικες. Αυτοί οι γονείς, αυτοί οι συγγενείς, αυτοί οι ατζέντηδες πρέπει να τους αφήσουν να αναπτύξουν την προσωπικότητα τους».

Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων. Ήδη έχει φύγει ο Ίνγκασον και αντικαταστάθηκε με τον Εκόνγκ, θα δεχθεί ο κόουτς να πουληθεί κι άλλος, απλά δεχόμενος έναν αντικαταστάτη του ή για κάποιον βάζει ένα βέτο, θεωρώντας ότι μπορεί να αλλοιώσει αυτό που πέτυχε πέρσι ο ΠΑΟΚ, να φτιάξει έναν κορμό;
«Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να πουλήσουμε άλλον παίκτη. Αλλά από την άλλη, είμαι ο προπονητής και θα πρέπει να δουλέψω, να βάλω όλη μου την ψυχή και την ενέργεια στο γκρουπ που έχω. Τα υπόλοιπα είναι στρατηγική του κλαμπ, να έχει μία ισορροπία οικονομική το κλαμπ. Γνωρίζετε πολύ καλά τι σημαίνει αυτό. Και υπό αυτό το πρίσμα, είμαι επαγγελματίας, και πρέπει να είμαι έτοιμος να υποστηρίζω το κλαμπ. Και οι αποφάσεις αυτές λαμβάνονται από το κλαμπ».

Επιστρέφοντας στο κομμάτι των μεταγραφών, θα μπορούσατε να μας αναφέρετε κάποιες από τις εγγυήσεις που πήρε αυτό το καλοκαίρι από τον κ. Ιβάν Σαββίδη και αν θέλετε να αναφερθείτε στη σχέση με τον ιδιοκτήτη της ομάδας.
«Κοιτάξτε, όλοι στο κλαμπ γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε για την ομάδα. Εργαζόμαστε καθημερινά για να προοδεύσει η ομάδα, όπως ανέφερα και νωρίτερα, ο ευκολότερος μήνας για τις μεταγραφές το καλοκαίρι είναι ο Αύγουστος. Θα έπρεπε να ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι προκειμένου να ξεκινούσαμε την προετοιμασία έτοιμοι. Δυστυχώς, εξαιτίας των πολλών αλλαγών από την περσινή στη φετινή σεζόν, χάσαμε πολλούς παίκτες και μέχρι τώρα δεν μπορέσαμε να τους αντικαταστήσουμε όλους αυτούς που έφυγαν από την ομάδα.

Δεν είναι εύκολο σ’ αυτή την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε φέτος να φέρουμε τους παίκτες που θέλουμε στην ομάδα. Το κλαμπ μου έδωσε μια λίστα με 80 ποδοσφαιριστές, τους οποίους είχαμε δει, τους είχαμε αναλύσει, για πολλούς απ’ αυτούς είπαμε “ΟΚ ας προχωρήσουμε”, αλλά τελικά για διαφόρους λόγους δεν μπορέσαμε να τους αποκτήσουμε. Εξαιτίας όλων αυτών είμαστε διαρκώς σε ένα καθεστώς πίεσης. Ο στόχος και όλη η συγκέντρωση μου αυτή τη στιγμή είναι 100% στην ομάδα, μ’ αυτά τα παιδιά που αποτελούν τώρα το γκρουπ. Η πραγματικότητα είναι ότι πρέπει να πηγαίνουμε “παιχνίδι με παιχνίδι”.

Ήταν λάθος από την πλευρά μου να πω ότι δεν έχουμε καμία πιθανότητα να κερδίσουμε τον τίτλο στην Ελλάδα. Όπως, επίσης, είναι λάθος από την πλευρά μου να βγω και να πω ότι πάμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Επιμένω, η σωστή προσέγγιση πρέπει να είναι ότι πάμε “παιχνίδι με παιχνίδι” και μπροστά μας έχουμε τον διπλό “τελικό” εναντίον της Μπεϊτάρ.

Πέρυσι βρισκόμασταν σε ανάλογη κατάσταση και πριν από τα ματς με τη Λέφσκι, όπου δυστυχώς χάσαμε την πρόκριση, κάτι που έφερε μεγάλη αναστάτωση και πολύ αρνητικότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα, φρενάροντας για μεγάλο χρονικό διάστημα τη διαδικασία ανοικοδόμησης της ομάδας.

Δεν γνωρίζω τι θα είχε συμβεί αν είχαμε περάσει τη Λέφσκι, γιατί υπήρχαν και άλλοι αγώνες μπροστά μας, όμως αυτό που ξέρω είναι ότι είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στα ματς με την Μπεϊτάρ. Να προκριθούμε, να πάρουμε αυτοπεποίθηση και να κερδίσουμε χρόνο. Αυτό θα φέρει σε ένα πολύ καλύτερο επίπεδο όλους τους ποδοσφαιριστές, είτε αυτούς που είναι στην ομάδα, είτε αυτούς που πρόκειται να έρθουν μέσα στο επόμενο διάστημα».

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που ζει για το αποτέλεσμα. Αναφέρθηκες πριν στις επαφές με τον Ιβάν Σαββίδη, στις συζητήσεις που έχετε, σου έχει θέσει στόχο ή συμφωνεί μαζί σου με αυτό το game by game;
«Μπορώ να σας δώσω το τηλέφωνό του για να τον καλέσετε και να τον ρωτήσετε (σ.σ. γέλια). Υπήρχαν συζητήσεις, είναι φυσιολογικό αυτό, αλλά ήταν κάπου στη μέση. Συζητήσαμε κάτι για την προσέγγιση που πρέπει να έχουμε, πώς πρέπει να είμαι προετοιμασμένος γι΄αυτήν την προσέγγιση, να ανταγωνιστούμε και να είμαστε καλύτεροι. Όλοι μας. Ειδικά ο ίδιος ο ιδιοκτήτης».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις