Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Η Μαρσέιγ περιμένει τον Ολυμπιακό έχοντας… ρίξει τριάρα! (video)

Η Μαρσέιγ περιμένει τον Ολυμπιακό έχοντας… ρίξει τριάρα! (video)
ΑΠΕ (αρχείο)

Η Μαρσέιγ επικράτησε 3-1 της Ναντ, για τη Ligue 1, λίγες ημέρες πριν από το κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό, για τους ομίλους του Champions League.

Στο φετινό Champions League απογοητεύει, χωρίς να έχει πετύχει γκολ, αλλά στο γαλλικό πρωτάθλημα η Μαρσέιγ βρίσκεται στο… σωστό δρόμο. Η ομάδα της Μασσαλίας νίκησε με 3-1 τη Ναντ και παραμένει στο γκρουπ των πρωτοπόρων, λίγες ημέρες πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό.

Τα γκολ της της Μαρσέιγ σημείωσαν οι Τοβάν (2′), Παγιέ (35′) και Μπενεντέτο (60′). Ο τεχνικός της ομάδας, Αντρέ Βίλας Μπόας χρησιμοποίησε τους εξής παίκτες: Μανταντά, Σακάι, Γκονζάλες, Καλέτα, Αμαβί, Ρονζιέ (77′ Στρούτμαν), Καμαρά, Κουϊσάνς, Τοβάν, Μπενεντέτο (76′ Ζερμέν) και Παγιέ (85′ Ακε).

Το Μαρσέιγ – Ολυμπιακός της ερχόμενης Τρίτης (01.12.2020) θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την κατάκτηση της 3ης θέσης του ομίλου, η οποία δίνει εισιτήριο για το Europa League.

Να σημειωθεί ότι πριν από τη σέντρα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα. Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων (παρέα με τους διαιτητές) σχημάτισαν το γράμμα «Μ» στο κέντρο του γηπέδου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις