Αν και έχει συμπληρώσει τα 41 του χρόνια, ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν διστάζει να κάνει το μεγάλο βήμα και να επιστρέψει στην κορυφαία μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Ο Μίκαελ Σουμάχερ δέχτηκε πρόταση από τον παλιόφιλο Ρος Μπρον και φαίνεται ότι το σκέφτεται πολύ σοβαρά. Η πρώην Brawn GP έχει αποκτήσει ήδη τον Νίκο Ρόσμπεργκ και ψάχνει τον teammate του.
Ο πρόεδρος της Ferrari Λούκα Ντι Μοντιτζέμολο επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Mercedes GP λέγοντας ότι ο Σουμάχερ το σκέφτεται πολύ – πολύ σοβαρά να επιστρέψει στην Φόρμουλα 1.
Με τον Μπάτον να βρίσκεται στην McLaren και τον Αλόνσο στην Ferrari, αν επιστρέψει ο Σουμάχερ τότε θα μιλάμε για το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα των τελευταίων ετών.