Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Μπάγερν Μονάχου ξόδεψε 1,2 εκατομμύρια για το ξενοδοχείο που έμεινε ο Χάρι Κέιν

Η Μπάγερν Μονάχου ξόδεψε 1,2 εκατομμύρια για το ξενοδοχείο που έμεινε ο Χάρι Κέιν

Η Μπάγερν Μονάχου ξόδεψε 1,2 εκατομμύρια ευρώ για τον Χάρι Κέιν, αφού από την άφιξη του Άγγλου φορ στην Βαυαρία, ο ίδιος μαζί με την σύζυγο του διέμεναν σε ένα από τα ακριβότερα ξενοδοχεία της πόλης.

Ο Χάρι Κέιν μετά από αρκετά χρόνια στην Τότεναμ, πλέον αγωνίζεται στην Γερμανία με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, με τον Άγγλο επιθετικό να μετρά ήδη 25 γκολ σε 22 παιχνίδια, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Μάλιστα ο Κέιν το πρώτο διάστημα παραμονής του στην Μπάγερν δεν είχε καταφέρει να βρει κάποιο διαμέρισμα για τον ίδιο και την οικογένειας του, με αποτέλεσμα να διαμένει σε ένα από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία του Μονάχου.

Η διανυκτέρευση εκεί ανερχόταν στα 10.000 ευρώ το βράδυ, με την Μπάγερν να ξοδεύει συνολικά 1,2 εκατομμύρια ευρώ μόνο για την διαμονή του χαρισματικού επιθετικού στο συγκεκριμένο μέρος.

Ο Χάρι Κέιν από τον Σεπτέμβριο και μέχρι πριν λίγες μέρες έμενε σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Μόναχο με τη Μπάγερν να βγάζει από τα ταμεία της 1,2 εκατ. ευρώ για τη διαμονή του Άγγλου φορ.

Ένα υπέρογκο ποσό φυσικά, με τους πρωταθλητές Γερμανίας ωστόσο να μην έχουν πρόβλημα να το διαθέσουν για τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις