Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Σάκκαρη εκτός τελικού, έκανε «περίπατο» η Σαμπαλένκα (video)

Η Σάκκαρη εκτός τελικού, έκανε «περίπατο» η Σαμπαλένκα (video)

Δεν μπόρεσε να τη δυσκολέψει. Η Μαρία Σάκκαρη «υποκλίθηκε» στην ανωτερότητα της Αρίνα Σαμπαλέκνα και χάνοντας με 2-0 σετ, έμεινε εκτός τελικού στο τουρνουά στο Άμπου Ντάμπι.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε εξαιρετικά ματς για να φτάσει στην τετράδα του WTA 500 Abu Dhabi Women’s Tennis Open, αλλά εκεί βρήκε… σε τοίχο. Η Αρίνα Σαμπαλένκα τη νίκησε με ευκολία (6-3, 6-2) και πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Κουντερμέντοβα.

 

Η εκκίνηση της Σαμπαλένκα ήταν τρομερή, αφού –με πολύ δυνατά «χτυπήματα» έκανε το break και έφτασε στο 3-0 στα game. Η Σάκκαρη προσπάθησε να… γυρίσει το διακόπτη παίρνοντας το πρώτο της game αλλά η Λευκορωσίδα δεν έβγαλε το πόδι από το γκάζι και έφτασε στο 5-1. Με δυο διαδοχικά game η Μαρία μείωσε σε 5-3, για να χάσει τελικά το σετ μετά από 28 λεπτά αγώνα (6-3).

Όπως μας συνήθισε στο Άμπου Ντάμπι, η Σάκκαρη έβγαλε ένα βελτιωμένο πρόσωπο στο δεύτερο σετ. Στο 4ο game όμως η ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε συνεχόμενα λάθη, το… πάλεψε μέχρι τέλους, αλλά δέχθηκε τελικά το break (3-2). Η Λευκορωσίδα βρήκε και πάλι ρυθμό, έβγαλε και πάλι τρομερά σερβίς, έκανε και δεύτερο break και πήρε το δεύτερο σετ (μετά από 30 λεπτά) και το ματς με 6-2.

Η 22χρονη Λευκορωσίδα, Νο 10 στην παγκόσμια κατάταξη «μετράει» έτσι σερί 14 νικών αν συνυπολογίσουμε και το φινάλε της περσινής σεζόν όπου κατέκτησε back to back την Οστράβα και το Λιντζ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις