Αθλητικά

Η Στουτγκάρδη θέλει τον Μαυροπάνο

Τον Ντίνο Μαυροπάνο θέλει να εντάξει στο ρόστερ της η Στουτγκάρδη, σύμφωνα με όσα αναφέρουν γερμανικά Μέσα.

Έντονο ενδιαφέρον για τον Ντίνο Μαυροπάνο έχει δείξει η Στουτγκάρδη -που φέτος κατέκτησε την άνοδο επιστρέφοντας στην Bundesliga- σύμφωνα με όσα μεταδίδει το γερμανικό “Kicker”. Ο Έλληνας στόπερ, που αγωνίστηκε ως δανεικός από την Άρσεναλ στη Νυρεμβέργη στο δεύτερο μισό της σεζόν, βοηθ΄βντας την ομάδα του να αποφύγει τον υποβιβασμό στην 3η κατηγορία, αποτελεί στόχο της Στουτγκάρδης που “ψάχνεται” για έναν κεντρικό αμυντικό. 

Το καθεστώς με το οποίο θα επιχειρήσει η Στουργκάρδη να αποκτήσει τον Μαυροπάνο πάντως, δεν είναι γνωστό, με τον δανεισμό του πάντως από την Άρσεναλ, να είναι το επικρατέστερο σενάριο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα