Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ιδιοκτήτης των Μπακς για Αντετοκούνμπο: “Πολύ μεγάλες οι πιθανότητες να μείνει”

Ιδιοκτήτης των Μπακς για Αντετοκούνμπο: “Πολύ μεγάλες οι πιθανότητες να μείνει”
Reuters

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμεινε εκτός συνέχειας των playoffs του ΝΒΑ και πλέον το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα παραμείνει στους Μιλγουόκι Μπακς ή θα πάει σε ομάδα που θα του δώσει περισσότερες πιθανότητες να φορέσει το… δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρέλαβε την εφετινή αγωνιστική περίοδο το βραβείο του κορυφαίου αμυντικού της σεζόν στο ΝΒΑ, είδε το όνομά του να… φιγουράρει και στην καλύτερη αμυντική πεντάδα, ωστόσο είδε τους Μπακς να γνωρίζουν τον αποκλεισμό στα πλέι οφ του ΝΒΑ, για δεύτερη διαδοχική χρονιά, αυτή τη φορά στη «φούσκα» του Ορλάντο.

Ο “Greek freak” γνωρίζει ότι το συμβόλαιο του με τα “Ελάφια” λήγει το καλοκαίρι του 2021, την ώρα που αρκετά δημοσιεύματα αναφέρονταν στο ενδεχόμενο να φύγει τώρα -με ανταλλάγματα- για κάποια άλλη ομάδα.

“Απασφάλισε” ο Αντετοκούνμπο: “Μένω στο Μιλγουόκι και θα περάσω μέσα από τοίχο”

Ο Αντετοκούνμπο όμως υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να ζητήσει ανταλλαγή αυτό το καλοκαίρι, τονίζοντας πως θέλει να… περάσει μέσα από τον τοίχο που έχει στηθεί ανάμεσα στον ίδιο και στον τίτλο στο ΝΒΑ. Ανάλογη είναι και η άποψη του εκ των ιδιοκτητών των Ελαφιών”, Μαρκ Λάσρι.

Δεν πιστεύω πως ο Γιάννης θα φύγει από το Μιλγουόκι. Κάναμε τα πάντα για να νιώσει άνετα πως κάνουμε το σωστό. Θα του δώσουμε 80 εκατ. δολάρια παραπάνω, αλλά δε νομίζω πως κίνητρο του Γιάννη είναι τα λεφτά. Αυτό που μετρά για εκείνον είναι να νιώθει άνετα με τους ανθρώπους γύρω του και το έχει αυτό με την υπάρχουσα διοίκηση, την ομάδα και τον προπονητή. Πιστεύω πως οι πιθανότητες να μείνει είναι πολύ μεγάλες”, τόνισε ο… αισιόδοξος ισχυρός άνδρας των Μπακς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις