Αθλητικά

Ιωάννης Παπαπέτρου: Νοκ άουτ για τρεις μήνες ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού

Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος θα μπορέσει να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του στον Παναθηναϊκό το 2024!

Σύμφωνα με το SDNA, ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποκατασταθεί το πρόβλημα στο γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις μήνες.

Ο Έλληνας φόργουορντ δεν θα αγωνιστεί ξανά μέσα στο 2023, με την επιστροφή του στη δράση να αναμένεται στους πρώτους μήνες του 2024.

Ο τραυματισμός του Παπαπέτρου εντείνει τις προσπάθειες του Παναθηναϊκού για ενίσχυση του ρόστερ του με ακόμα έναν παίκτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Λίβερπουλ: Ποινή φυλάκισης 21 ετών και έξι μηνών στον δράστη της επίθεσης κατά την παρέλαση για την κατάκτηση της Premier League
“Έχασες την ψυχραιμία σου σε μια κρίση οργής, αποφασισμένος να περάσεις με το αυτοκίνητο μέσα από το πλήθος, ανεξάρτητα από τις συνέπειες” είπε ο δικαστής στον δράστη
ΦΩΤΟ REUTERS