Αθλητικά

Ίωση ο Ίβιτς, αμφίβολος για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό

Ξαφνικό πρόβλημα στον ΠΑΟΚ ο οποίος κινδυνεύει να παραταχτεί στο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό χωρίς τον πιο φορμαρισμένο παίκτη του, Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Σέρβος μέσος δεν πορπονήθηκε την Παρασκευή, παρέμεινε όλη ημέρα κληνήρης και έντονη είναι η ανησυχία στις τάξεις της ομάδας.

Του έχει χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή και ελπίζουν  οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ότι το Σάββατο θα μπορέσει να δώσει το παρών στην προπόνηση.

Ο Σάντος θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή και δεν αποκλείεται να βρίσκεται στην αποστολή ακόμη κι αν δεν μπορέσει να προπονηθεί κανονικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα