Κυριακή, 5 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ιρλανδία – Ελλάδα: Η Εθνική ψάχνει διπλό πριν τον «τελικό» με την Ολλανδία

Ιρλανδία – Ελλάδα: Η Εθνική ψάχνει διπλό πριν τον «τελικό» με την Ολλανδία
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει απόψε (13/10, 21:45, LIVE από το Newsit.gr) την Ιρλανδία εκτός έδρας για τα προκριματικά του Euro 2024 και θα ψάξει τη νίκη που θα της επιτρέψει να δώσει “τελικό” πρόκρισης κόντρα στην Ολλανδία.

Η Ελλάδα νίκησε πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το 2-1, το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στην OPAP Arena και με την Ιρλανδία να έχει ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης, της δίνεται η ευκαιρία για ένα σημαντικό διπλό στον δεύτερο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024.

Ο Γκουστάβο Πογέτ θα πρέπει βέβαια να καλύψει και τα κενά των τραυματιών της Εθνικής Ελλάδας, αφού Χατζηδιάκος και Μπάλντοκ δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν και ο Γούτας κλήθηκε εσπευσμένα για μία ακόμη λύση στην άμυνα.

Την ίδια ώρα πάντως, η Ελλάδα θα έχει τα βλέμματα στραμμένα και στην Ολλανδία, όπου οι “οράνιε” υποδέχονται την πρωτοπόρο Γαλλία και σε περίπτωση απώλειας βαθμών, θα δοθεί η ευκαιρία στη “γαλανόλευκη” να πάρει νίκη δεύτερης θέσης, στην επόμενη αγωνιστική.

Οι πιθανές ενδεκάδες στο Ιρλανδία – Ελλάδα

Ιρλανδία (Στίβεν Κένι): Μπαζούνου – Ο’ Σέι, Κόλινς, Ντάφι – Ντόχερτι, Κούλεν, Μπράουνι, Μάνινγκ – Ίνταχ, Ογκμπένε – Φέργκιουσον

Ελλάδα (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος – Ρότα, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τσιμίκας – Κουρμπέλης (Σιώπης), Μάνταλος – Μασούρας, Μπακασέτας, Πέλκας – Παυλίδης

Η βαθμολογία του ομίλου

  1. Γαλλία 15 (5)
  2. Ολλανδία 9 (4)
  3. Ελλάδα 9 (5)
  4. Ιρλανδία 3 (5)
  5. Γιβραλτάρ 0 (5)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις