Ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 του Ηρακλή για τη δεύτερη αγωνιστική των πλεϊ οφ της Football League, ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας σε ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό Βόλου και μπήκε σε τροχιά ανόδου.
Τα “καναρίνια” πήραν το προβάδισμα στο 40′, όταν μετά από ωραία σέντρα του Καμαρά, ο Κουτσοσπύρος έκανε κεφαλιά-ψαράκι για το 1-0! Το τελικό 2-0 έγραψε ο Καμαρά με ωραία ατομική προσπάθεια.
Χωρίς… αφεντικό για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι (όπως έγινε δηλαδή και στα δυο παιχνίδια του πρωταθλήματος) έμεινε ο Βόλος, καθώς Ολυμπιακός και Νίκη αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.
Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν καλύτεροι στα πρώτα λεπτά και στο 19′ προηγήθηκαν με εκτέλεση φάουλ του Μάριο Μπρέσκα. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ηλίας Σολάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του και τελικά το πλήρωσε, αφού στο 36′ η Νίκη ισοφάρισε με κοντινό πλασέ του Τάσου Κυριάκου.
Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ανακτήσουν το προβάδισμα στο 42ο λεπτό όταν ο Σολάκης κέρδισε πέναλτι από τον Άγγελο Βέρτζο, όμως, ο Γιανίκ Γιενγκά νικήθηκε από τον Βούρα.
Τα αποτελέσματα
Παναιτωλικός-Ηρακλής 2-0
(40′ Κουτσοσπύρος, 90+3 Καμαρά)
Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου 1-1
(19′ Μπρέσκα / 36′ Κυριάκος)
H βαθμολογία
(Σε 2 αγώνες)
1.Παναιτωλικός 5 (3-1)
2.Ολυμπιακός Βόλου 5 (2-1)
3.Νίκη Βόλου 2 (2-2)
4. Ηρακλής 1 (0-3
Η επόμενη αγωνιστική
3η-Κυριακή 6 Ιουνίου
Παναιτωλικός-Ολυμπιακός Βόλου
Νίκη Βόλου-Ηρακλής
Διαβάστε ακόμα…