Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ήττα κι αποκλεισμός για την Εθνική Ελπίδων

Ήττα κι αποκλεισμός για την Εθνική Ελπίδων

Η Εθνική Ελπίδων έχασε οριστικά κάθε… ελπίδα της για πρόκριση στο Euro. Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα ηττήθηκε με 2-0 από τη Τσεχία στο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Η “γαλανόλευκη” ήθελε μόνο νίκη για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ωστόσο δεν τελικά δεν μπόρεσε να πάρει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στους Τσέχους.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έμεινε από νωρίς με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Λυμπεράκη στο 42′, με τους Τσέχους να πετυχαίνουν γκολ στο 68′, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπούχα και να διαμορφώνουν το τελικό 0-2 με τον Ντρχαλ στις καθυστερήσεις.

Να σημειωθεί ότι η “γαλανόλευκη” έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα, μιας κι η αποβολή του Λυμπεράκη ήταν πολύ αυστηρή, ενώ ο Αποστολάκης δεν έκανε παράβαση στο πέναλτι με το οποίο άνοιξε το σκορ η Τσεχία και το οποίο “χτυπήθηκε” δύο φορές!

Η Εθνική Ελπίδων αγωνίστηκε με τους: Σιαμπάνη, Αποστολάκη, Διαμαντή, Ευαγγέλου, Κατράνη, Α. Τσιγγάρα (72’ Μπότο), Μπαλογιάννη (46’ Παπανικολάου), Μπουζούκη (46’ Θ. Τσιγγάρα), Λυμπεράκη, Βρουσάι (80’ Μαχαίρα), Κούτσια (58’ Καμπετσή)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις