Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Και πάλι… κακή – Στο φινάλε η ΑΕΚ τον Απόλλωνα

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

H Ένωση προβλημάτισε με την απόδοση της για ένα ακόμα παιχνίδι (ειδικά στο πρώτο ημίχρονο) βρέθηκε να χάνει στο ΟΑΚΑ της από τον Απόλλωνα, αλλά κατάφερε να φτάσει στη νίκη (2-1) με… τυχερή γκολάρα του Σοϊλέδη στο 90′

Η ΑΕΚ συνάντησε πολλές δυσκολίες κόντρα στον Απόλλωνα, ο οποίος προηγήθηκε στο ΟΑΚΑ, όμως ο Σοϊλέδης με ένα πανέμορφο γκολ στο τέλος έδωσε τη νίκη (2-1) στους “κιτρινόμαυρους”, που έφτασαν τους 16 βαθμούς, όσους έχει και ο πρωτοπόρος των πλέι οφ Ηρακλής

Όπως σε κάθε παιχνίδι -ειδικά μέσα στο ΟΑΚΑ- έτσι και σε αυτό, η ΑΕΚ είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά έδειξε για μια ακόμη φορά πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων. Ο Απόλλων ήταν πολύ καλά στημένος μεσοαμυντικά, βάζοντας σημαντικά εμπόδια στους “κιτρινόμαυρους”

Το πρώτο ημίχρονο ήταν φτωχό από πλευράς φάσεων, με την Ένωση να ζητά πέναλτι στο 21′ σε μαρκάρισμα στον Μπακάκη και να αγγίζει το 1-0 με μονοκόμματο σουτ του… μέτριου Μπαρμπόσα (42′). Η καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 44′, με τον Άρσιτς να στέλνει την μπάλα άουτ από καλή θέση.

Μα την έναρξη της επανάληψης ο Δέλλας πέρασε τον Κρισάντους στον αγωνιστικό χώρο για να κάνει πιο απειλητική την ΑΕΚ, αλλά το γκολ ήρθε από τους φιλοξενούμενους (47′), με τον Ανγκούλο να κάνει το 0-1. Η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει στο 1-1 με το τέρμα του Μπαρμπόσα (61′), αλλά η “Ελαφρά Ταξιαρχία” έφτασε πολύ κοντά σε δεύτερο γκολ στο 68′, με τον Ανγκούλο να τραντάζει το δοκάρι του Ανέστη.

Η άνοδος του Μπαρμπόσα έκανε πιο επικίνδυνη την Ένωση, που δημιούργησε φάσεις και έφτασε στο 2-1 στο 90′ με τον Σοϊλέδη να κάνει σέντρα σουτ από δεξιά και τον Ταΐρη να μην υπολογίζει καλά και να βλέπει την μπάλα να καταλήγει στο δεξί του “Γ”.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος (46′ Κρισάντους), Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Τζανετόπουλος, Ανάκογλου (84′ Ντούνης), Μπαρμπόσα, Πλατέλλας (75′ Ζόριτς), Αραβίδης
 
Απόλλων Σμύρνης: Ταΐρης, Βασιλαντωνόπουλος, Κύργιας, Ψιάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Λαγός (77′ Ηρακλής), Σουάνης (68′ Τζιώρας), Μπαμ Μπαμ (85′ Λίτσης), Άρτσις, Ανγκούλο.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Β΄ εθνικής και η ειδική βαθμολογία έχουν ως εξής:

Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα 0-1
ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης 2-1
Ηρακλής-Παναχαϊκή 2-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)

1. Ηρακλής 16
-ΑΕΚ 16
3. Λάρισα 6
4. Απόλλων Σμύρνης 4
5. Ολυμπιακός Βόλου 1
6. Παναχαϊκή 0

* Στη Σούπερ Λίγκα προβιβάζονται οι πρώτες δύο ομάδες της ειδικής βαθμολογίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε