Αθλητικά

Κανονικά και με τα «μικρά» το Άστον Βίλα – Λίβερπουλ για το Κύπελλο Αγγλίας

Δεν θα αναβληθεί τελικά ο αγώνας της Άστον Βίλα με τη Λίβερπουλ για το Κύπελλο Αγγλίας, παρά τα πολλά κρούσματα κορονοϊού που παρουσιάστηκαν στους «χωριάτες».

Με ποστάρισμα της, η Άστον Βίλα ενημέρωσε πως το παιχνίδι του 3ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στη Λίβερπουλ,στο Μπέρμιγχαμ, θα διεξαχθεί κανονικά παρά τα κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα!

Η Άστον Βίλα θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ με παίκτες της Κ-23 και της Κ-18 της ομάδας, οι οποίοι πέρασαν από τεστ κορονοϊού. Στον πάγκο θα βρεθεί και ο προπονητής της Κ23, Μαρκ Ντιλέινι.

Να αναφέρουμε όμως πως την ίδια στιγμή είναι εξαιρετικά αμφίβολη η διεξαγωγή του παιχνιδιού με την Τότεναμ για την Premier League, το οποίο είναι προγραμματισμένο την Τετάρτη (13/1, 22:15).

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ρεάλ Μαδρίτης – Αλ Χιλάλ 1-1: Γκέλα για τους «μερένγκες» στο ντεμπούτο του Τσάμπι Αλόνσο, με χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις
Το ντεμπούτο του Ισπανού προπονητή στον πάγκο της "βασίλισσας", δεν συνοδεύτηκε με νίκη στην πρεμιέρα της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσάμπι Αλόνσο (ΦΩΤΟ REUTERS