Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Κάρλο Αντσελότι: Ο όρος παραμονής που έθεσε η Ρεάλ Μαδρίτης και το ενδιαφέρον της εθνικής Βραζιλίας

Κάρλο Αντσελότι: Ο όρος παραμονής που έθεσε η Ρεάλ Μαδρίτης και το ενδιαφέρον της εθνικής Βραζιλίας
Reuters

Αν και ο ίδιος δήλωσε ότι θα ήθελε να μείνει για πάντα στην Ρεάλ Μαδρίτης, το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι στους “μερένγκες” είναι αβέβαιο. Την ίδια στιγμή, η εθνική Βραζιλίας φαίνεται πως βλέπει πολύ… ζεστά την περίπτωσή του.

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να δείχνει ασταμάτητη στο Champions League αλλά η προβληματική της εικόνα στην Ισπανία έχει… αναστατώσει τους διοικούντες της ομάδας, γεγονός που κάνει αμφίβολο το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της “Βασίλισσας”.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δείχνει αποφασισμένος να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές το προσεχές καλοκαίρι και όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το “Relevo”, οι Μαδριλένοι -βλέποντας το πρωτάθλημα να έχει κάνει… φτερά- έχουν βάλει στον Κάρο Αντσελότι τον όρο, να φέρει στο “Μπερναμπέου” το φετινό Champions League, για να παραμείνει στην ομάδα.

Στη λίστα των διαδόχων του Κάρλο Αντσελότι βρίσκονται τα ονόματα των Ζινεντίν Ζιντάν, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, αλλά και Ραούλ (ο θρύλος της Ρεάλ προπονεί την ομάδα Β’ του συλλόγου).

Την ίδια στιγμή, ο Κάρλο Αντσελότι δείχνει να είναι ο εκλεκτός της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βραζιλίας (CBF). Μάλιστα, σύμφωνα με την «O’ Globo», κάθε άλλη περίπτωση προπονητή πηγαίνει προσωρινά στην… άκρη, μέχρι να γίνουν οι διαπραγματεύσεις με τον 63χρονο Ιταλό προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της CBF Εντνάλντο Ροντρίγκες, επέστρεψε στη Βραζιλία αφού συνόδευσε την εθνική στην Ταγγέρη για το φιλικό με το Μαρόκο, και ξεκίνησε το σχεδιασμό της αποστολή για να εξασφαλίσει την υπογραφή του Κάρλο Αντσελότι.

«Ο Αντσελότι δεν είναι μόνο ο εκλεκτός αγαπημένο των παικτών, αλλά και των φιλάθλων», έχει πει ο πρόεδρος της CBF. Ο Εντνάλντο αναμένεται να ταξιδέψει στην Ευρώπη στις 6 Απριλίου με το «σχέδιο Αντσελότι» και μέχρι να μιλήσει με τον Ιταλό προπονητή δεν πρόκειται να κάνει διαπραγμάτευση παράλληλα με άλλο προπονητή. Εξάλλου, όπως υπογραμμίζεται τα ονόματα των Ζόρζε Ζέσους και Άμπελ Φερέιρα αντιμετωπίζονται μόνο ως πιθανότητες.

Σχετικά με τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, η πρόεδρος της Παλμέιρας Λέϊλα Περέιρα, σχολίασε: «Αν εξαρτάται από εμένα, ο Άμπελ θα είναι προπονητής της Παλμέιρας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήδη προπονεί μια…εθνική, δεν χρειάζεται άλλη», σχολίασε σε συνέντευξή της στο SporTV. Ο Άμπελ Φερέιρα βρίσκεται στην Παλμέιρας από το 2020, έχοντας ήδη κερδίσει έξι τίτλους, με δύο Libertadores και ένα πρωτάθλημα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις